Kup Novog Sada: Niželigaši se raspucali, 92 gola na 16 utakmica

Prvo kolo Kupa Novog Sada, u kom se igralo 16 mečeva, odigrano je tokom vikenda.
Kup Novog Sada: Niželigaši se raspucali, 92 gola na 16 utakmica
Foto: 021.rs
Ovo je bila provera za sve timove, kako u Novosadskoj, tako i u Gradskoj ligi, koji odmeravaju snage pred početak ligaškog dela sezone naredne nedelje.
 
Da će TSK i ove sezone biti ozbiljan pretendent za promociju u viši rang, dokazao je na gostovanju u Čurugu, gde je deklasirao Hajduk sa 9:0. Fruškogorac je bio ubedljiv protiv Bačke 1923 sa 5:0, a sigurno je bilo i rumenačko Jedinstvo koje je sa 4:1 savladalo ŽSK.
 
U grupi u kojoj se takmiče timovi iz Novosadske lige igrali su i: Fruškogorski partizan - Indeks 2:3, Bačka - Slavija 3:0, Omladinac - Futog 4:3, Sirig - Tatra 2:0, Novi Sad - Veternik 3:0, Šajkaš - Petrovaradin 1:2.
 
Utakmice su se igrale i u grupi u kojoj se takmiče timovi iz nižeg ranga - Gradske lige. 
 
Meštani Budisave imali su priliku da prisustvuju meču o kom bi moglo mnogo da se priča. Slanobarac je dočekao Jedinstvo iz Gospođinaca, a pobednika je odlučilo izvođenje penala. Međutim, do penala se stiglo pošto su u regularnom delu meča, posle velike borbe, obe ekipe postigle čak po šest golova (6:6). Nakon izvođenja penala konačan rezultat postavljen je na 11:10 u korist Slanobarca.
 
Zanimljivo je bilo i u Mošorinu, gde je domaći Miletić uspeo da savlada Dinamo sa 5:3, dok je komšijski Titel na gostovanju protiv Sloge sedam puta tresao mrežu (7:0). 
 
U ostalim utakmicama Kupa u grupi Gradske lige igrali su: Hajduk - Obilić 3:2, Borac - Moskva 3:0, Susek - Vinogradar 3:0, Proleter - Čenej 0:3.
 
Drugo kolo Kupa Novog Sada igra se u sredu, 21. avgusta.
 
U drugom kolu se sastaju timovi iz Novosadske lige: Indeks - TSK, Petrovaradin - Bačka, Jedinstvo - Novi Sad, Sirig - Fruškogorac, dok je Omladinac iz Stepanovićeva slobodan.
 
Kada su u pitanju timovi iz Gradske lige, snage će odmeriti: Hajduk - Slanobarac, Titel - Miletić, Čenej - Borac, Susek - Železničar. 
  • Zoran

    19.08.2019 16:19
    Slanobarac
    Slanobarac Slana Bara Novi Sad igra kao domaćin utakmice u Budisavi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport