Vojvodina se pojačala Partizanovim napadačem

Napadač Nemanja Nikolić došao je u Vojvodinu na jednogodišnju pozajmicu iz Partizana.
Nikolić (26) bi trebalo da pomogne Vojvodini da obezbedi mesto koje je vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. On je karijeru počeo u crnogorskoj Grblji, potom je nastupao za ruski Rostov, kazahstanski Aktobe, da bi se vratio u Srbiju, gde je igrao za Spartak i Partizan. Za beogradski klub je prošle sezone odigrao 36 utakmica, upisavši osam golova i 10 asistencija.
 
Kako kaže, drago mu je što će u nastavku sezone nositi dres novosadskog kluba, a zahvaljuje se i menadžmentu Partizana, koji nije pravio probleme oko ovog transfera. 
 
"Imam svoje lične ambicije i ciljeve, ali ih ovoga puta ne bih javno iznosio, jer ne bih da to neko pogrešno protumači. Mogu da obećam samo to da ću dati svoj maksimum da opravdam poverenje ljudi koji su me doveli u veliki klub kao što je Vojvodina, kojoj želim da pomognem da ostvari planove koje je zacrtala. Usled nekih čudnih okolnosti u Partizanu, u poslednja tri meseca nisam odigrao neku značajnu utakmicu, pa trenutno nisam 100 odsto spreman, ali daću sve od sebe i raditi maksimalno kako bih što pre mogao ravnopravno da konkurišem za sastav", navodi Nikolić, koji će u Voši nositi dres sa brojem 22.
 
Nikolić bi trebalo da pojača napad Vojvodine, jer je Nenad Lalatović, zbog povrede Nemanje Čovića pre početka sezone, mogao da računa samo na Bojana Matića na toj poziciji. 
 
Prema pisanju medija, novi-stari igrač Vojvodine mogao bi da postane i Slobodan Medojević, doskorašnji veznjak Darmštada koji je sada slobodan igrač, pa su pregovori između njega i Vojvodine u odmakloj fazi. Drugi deo prošle sezone je propustio zbog povreda lista i kolena, pa nije zabeležio značajne rezultate. U Nemačkoj je nastupao za Volfzburg, Ajntraht i Darmštad, a osvojio je i dva Kupa Nemačke.
  • Hasan

    20.08.2019 19:07
    Seckati
    Nova trava,nova trava,vosi prija sada...sa severa kupre kliče volimo te predsedniče!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.