Okršaj gradskih rivala u subotu na "Karađorđu", Voša ide na pobedu protiv Proletera

Fudbaleri Vojvodine i Proletera odmeriće snage na "Karađorđu" u subotu, 24. avgusta, u utakmici šestog kola Superlige Srbije.
Okršaj gradskih rivala u subotu na "Karađorđu", Voša ide na pobedu protiv Proletera
Foto: 021.rs
Fudbalerima Vojvodine početak sezone krenuo je veoma dobro, posle pet odigranih utakmica imaju upisane četiri pobede i jedan remi. O dobrom startu sezone ne može se govoriti u slučaju Proletera, koji je prošle sezone iznenadio mnoge timove. Slanobarci su u prvih pet kola osvojili svega dva boda, upisavši tri poraza i dva remija, pa se sa razlogom može reći da je u ovom novosadskom okršaju Vojvodina opravdani favorit.
 
Trijumfom protiv gradskog rivala Voša želi da ostane na vodećoj poziciji u prvenstvu, ali po rečima šefa stručnog štaba crveno-belih Nenada Lalatović, taj cilj neće biti lako ostvariv. Kako kaže, Proleter je organizovana ekipa, koja se ne plaši ni Vojvodine, ni Crvene zvezde, niti Partizana.
 
"Jedini cilj su nam tri boda i da pobedimo. Juče smo trenirali na 'Karađorđu', a danas će ovde trenirati igrači Proletera, koji su upoznati sa terenom i neće imati nikakav strah od ovog stadiona. U prošlom kolu, na 'Karađorđu' smo igrali nerešeno 2:2 i sa tim remijem takođe mogu da budem zadovoljan, iako ne baš toliko sa igrom, osim u prvih 15 i poslednjih 20 minuta. Ipak, ako sa 0:2 dođete na 2:2 i pritom promašite još tri stopostotne prilike za pobedu, to samo pokazuje da moji igrači imaju karakter i da su sa pravom tu gde jesu. Zato sutra očekujem dobru utakmicu i pobedu moje ekipe, koja nije uzdrmana zbog remija u prošlom kolu, već naprotiv, još više je dobila na samopouzdanju. Atmosfera je dobra i neću moći da računam jedino na Nikolića, koji je tek došao i još uvek nije maksimalno fizički spreman. Matić nije trenirao dva-tri dana, ali se vratio u trening i konkurisaće za sastav, koji će biti najjači mogući", poručuje Lalatović.
 
Utakmica između Vojvodine i Proletera igra se u subotu, sa početkom u 20 časova, na "Karađorđu". Ulaz na ovaj meč biće besplatan.
  • Hasan

    24.08.2019 15:19
    Seckati
    Kliče lalat,a i kupre kliče napred vošo,napred predsedniče.
    Zajedno do pobede.
  • Andrija Šrek

    24.08.2019 09:33
    ...
    Fiks nula za utakmicu beogradskih filijala.
  • Drt

    24.08.2019 09:20
    Besplatan ulaz, inače bi došli samo farmaši iz Dodikovca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.