Lalatović pred derbi sa Zvezdom: Ne interesuje nas titula, već Liga Evrope

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da njegov tim spreman ide na Crvenu zvezdu kao i da Vojvodinu ne zanima titula već mesto u Evropi.
Lalatović pred derbi sa Zvezdom: Ne interesuje nas titula, već Liga Evrope
Foto: 021
FK Vojvodina je savladala Proleter u gradskom derbiju sa 1:0, pred derbi kola narednog vikenda kada dočekuje Crvenu zvezdu. Lalatović kaže da je veoma zadovoljan i motivisan pred naredni meč.
 
"Drago mi je što smo pobedili pred derbi protiv Crvene zvezde, iako opet ponavljam da mi ne težimo tome da postanemo prvaci, jer nas to ne zanima. Naša obaveza je da navijače obradujemo time što ćemo, posle nekoliko godina, Vojvodinu odvesti u Evropu, jer Vojvodina kao klub, ovi navijači i ovaj grad apsolutno zaslužuju da imaju predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope", istakao je Lalatović.
 
Vojvodina beleži odlične rezultate ove sezone i vidljiv napredak u odnosu na prethodnu.
 
"Gde sam bio trener, postavljao sam se tako da je sve osim pobede - neuspeh, te to prenosim na svoj tim. Ovo je skoro isti tim koji je prošle sezone bio osmi, a sad je prvi. To nije moj kvalitet, već kvalitet tih igrača, ali čovek samo treba da zna da ih probudi i da im vrati samopouzdanje. Kod mene na svakom treningu moraju da pobede, a kamoli na utakmici i publika to prepoznaje i prati. U dosadašnjih šest odigranih utakmica, imamo pet pobeda i samo jedan remi i to je ono što me jako raduje. Očekujem spekatkl sledećeg vikenda, kada ovde bude došla Crvena zvezda, jer su ovi igrači zaslužili da bude pun stadion. Ja sam navikao na takav pritisak, a ukoliko žele da napreduju i idu dalje, na to moraju da se naviknu i igrači", poručio je Lalatović.
 
U narednom kolu, Vojvodina će na "Karađorđu" dočekati ekipu Crvene zvezde, a tačno vreme biće naknadno utvrđeno.
  • DERAN

    27.08.2019 15:06
    BUDI BOG S NAMA
    FK Vojvodina da nije klub iz Novoga Sada ispala bi iz lige odavno....
  • Boro iz Pobede

    26.08.2019 06:52
    Tralalat bi trebao da nastavi karijeru u nekoj stranoj zemlji gde niko ne poznaje naš jezik i gde ne postoji prevodilac! Čovek iz nedelje u nedelju prevazilazi sebe u lupetanju!
  • @Hasan

    25.08.2019 21:39
    Prijatelju, svi, ali ama bas svi vezani za srpski fudbal (od uprava do organizovanih navijaca svih boja i frakcija) mu klicu iz koristoljublja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.