Rukometaši Vojvodine počinju "Bitku za region": Na Slanu baru stiže Nexe

Rukometaši Vojvodine započeće sezonu utakmicom protiv hrvatskog Nexea u SEHA ligi, u ponedeljak, 2. septembra, na Slanoj bari.
Rukometaši Vojvodine počinju "Bitku za region": Na Slanu baru stiže Nexe
Foto: 021.rs
Voša je prošle godine osvojila tripl krunu, a u SEHA ligi imala je najbolji plasman otkad se nadmeće u ovom šampionatu. Klub iz Našica je u sezoni za nama bio vicešampion Hrvatske, a odlične partije pružao je u regionalnom takmičenju.
 
Ove sezone u SEHA ligi ima više timova, a crveno-beli se nalaze u veoma teškoj grupi, gde su joj rivali, osim Nexea, još i Vardar, Tatran, Zaporožje, Univerzitet Pekinga.
 
Šef stručnog štaba Vojvodine Boris Rojević kaže da je pred igračima nikad jača SEHA liga, ukazujući na to da čak sedam ekipa igra i Ligu Šampiona. Tu je osam državnih prvaka i dva kluba koji su igrali finale Lige šampiona prošle sezone.
 
"Vojvodina će pokušati da nađe mesto među takvim velikanima. Pokazali smo prošle sezone da možemo sa svakim da igramo ravnopravno. Niko nas nije nadigrao i to ćemo pokušati da učinimo i ove sezone. Izmenili smo malo tim. Otišli su nam važni igrači u odbrani poput Trkulje i Čelice, došli su iskusni Pribak i reprezentativac Sretenović. Pokušavamo da uigramo nove igrače i sigurno da se ne može očekivati da sada budemo u top formi. Međutim, igre sa Dobojskog turnira, gde smo samo zbog jednog gola izgubili priliku da se borimo za trofej, ulivaju nam optimizam", navodi Rojević. 
 
On dodaje da je Nexe odličan tim, koji godinama gradi svoj sistem, zbog čega očekuje odličnu rukometnu utakmicu. 
 
Ulaz na meč će biti slobodan, ali će karte morati da se preuzmu na blagajni SC Slana bara. Oni koji budu prisustvovali fudbalskoj utakmici između Vojvodine i Crvene zvezde, uz kupljenu ulaznicu će dobiti besplatno i kartu za meč prve utakmice SEHA lige na Slanoj bari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.