FK Vojvodina zabrinuta zbog sudije na meču sa Zvezdom: Dželat se vraća na mesto zločina

Fudbalski klub Vojvodina oglasio se povodom odluke Sudijske komisije da za glavnog arbitra na predstojećem meču sa Crvenom zvezdu delegira Jovana Šegrta iz Beograda, izražavajući veliku zabrinutost.
FK Vojvodina zabrinuta zbog sudije na meču sa Zvezdom: Dželat se vraća na mesto zločina
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju kluba, pažnju fudbalske javnosti i "gorak ukus u sećanju navijača Vojvodine", ovaj sudija ostavio je prošle godine, kada je na "Karađorđu" sudio utakmicu između Vojvodine i Crvene zvezde. Klub navodi da je tada Šegrt "svojim tendencioznim i zaprepašćujućim odlukama", posebno onom da u 83. minutu dosudi penal za beogradski tim, direktno uticao na ishod meča u kojem je slavila Zvezda sa 2:1.
 
U klubu podsećaju da je zbog grešaka na štetu novosadskog kluba Šegrt naknadno bio suspendovan i nije sudio nekoliko utakmica u Superligi Srbije.
 
"Uzimajući u obzir to da je, prošle godine, dosuđeni penal za našeg protivnika bila samo najveća i najočiglednija greška na štetu FK Vojvodina, jer je ovaj arbitar tokom čitavog meča imao neujednačen kriterijum i dozvoljavao našem protivniku znatno grublju i agresivniju igru, fudbalski klub Vojvodina poziva čitavu sportsku javnost, a posebno organe koji su nadležni za kontrolu suđenja, da u subotu sa velikom pažnjom prate svaku odluku i suđenje Jovana Šegrta, kako se ne bi desilo da i ovoga puta uspe u onome u čemu je uspeo prošle godine, a to je da upropasti i obesmisli jedan istinski derbi srpskog fudbala", navode u FK Vojvodina, timu koji trenutno zauzima prvu poziciju na tabeli Superlige Srbije.
 
Nakon utakmice prošle godine, Voša je reagovala takođe saopštenjem naslovljenim sa "Ne sude šegrti nego majstori", u kom su naveli da se fudbal ne igra zbog kladionica i interesnih lobija, već zbog publike. 
 
  • dragan

    30.08.2019 16:16
    smesno,,,
    Sto je bitno ko ce suditi kad je utakmica namestena,,da zvezda pobedi kao i uvek,,,,steta
  • Batica

    30.08.2019 11:46
    Tekma
    Jel realno da nastaje toliki problem oko ove utakmice? Da se ne lazemo, ni navijaci FK Vojvodine nisu kao sto su nekad bili, pa vise ljudi ima na parkingu promenade nego na njihovoj tribini na Karadjordju... Umesto sto gledate sa kim bi se tukli, otimali navijacke rekvizite i ostale stvari, dodjite na mec i bodrite svoj tim. Ja sam Zvezdas ali brate mili sramota je da ima vise Delija na vasem stadionu od domacih navijaca, koji vrebaju po ulicama i vataju klince sa zvezdinim obelezjima da ih maltretiraju... idite na stadion pa urlajte i bodrite svoj tim, jer to je pravi navijac.
  • ALUMNI

    30.08.2019 11:36
    @ Slučajni prolaznik
    očigledni opsesivno-kompulzivni poremećaj a kao posledica dugogodišnje izloženosti radu državne bezbednosti prouzrokuje ovakve izjave!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.