Gradska liga: Susek demolirao Slogu sa 11:0

Drugo kolo Gradske lige Novog Sada donelo je zanimljive rezultate, a izdvaja se onaj od 11:0 na meču između Suseka i Sloge iz Loka.
Gradska liga: Susek demolirao Slogu sa 11:0
Foto: 021.rs
Nijedna od sedam utakmica drugog kola Gradske lige Novog Sada, šestog ranga domaćeg fudbala, nije završena bez postignutog pogotka. 
 
Igrači Suseka su bez imalo muke, na domaćem terenu, savladali Slogu iz Loka. Odbrana Sloge kao da je i dalje na godišnjem odmoru, pa je tim iz Loka primio čak 11 golova u 90 minuta, pa smo već u drugom kolu šampionata možda dobili najubedljiviji poraz nekog tima u sezoni.
 
Zanimljivo je bilo i Gospođincima, gde je domaćin Jedinstvo slavio protiv Hajduka iz Gardinovaca sa 4:0. Siguran na domaćem terenu bio je i Proleter iz Banoštora, koji je pobedio Čenej rezultatom 3:0.
 
Na gostovanju nezgodnom Titelu slavio je novosadski Železničar, koji je pobedio sa 2:1. Mošorinski Miletić i Vinograda iz Ledinaca podelili su bodove, pošto su odigrali 1:1. 
 
U ostalim mečevima sastali su se: Obilić - Moskva 0:2, Titel - Železničar 1:2.
 
Sledeće kolo Gradske lige igra se narednog vikenda, 7. septembra.
 
  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.