U Vošu stigao Petković, nepoznato da li se Medojević vraća kući

Fudbalski klub Vojvodina pojačao se za iskusnog defanzivca Nikolu Petkovića, koji u Novi Sad stiže kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Sičuanom.
U Vošu stigao Petković, nepoznato da li se Medojević vraća kući
Foto: 021.rs
Tridesettrogodišnji Petković u Novi Sad dolazi posle godinu dana koje je proveo na Tajlandu. Prethodno je nosio dres Zemuna, Hacetepea, Crvene zvezde, Ajntrahta, Tomska, Al Ahlija, Hapoela, Sidneja, Vesterloa, te nekoliko azijskih klubova, preneo je Mondo.
 
Ovo mu je inače drugi put da će obući crveno-beli dres, pošto je za Vojvodinu nastupao od 2005. do 2007. godine. Voša je tokom prelaznog roka, pod kontrolom sportskog direktora Nikola Lazetića, dovela 12 pojačanja.
 
Još uvek se ne zna šta će se dogoditi sa transferom još jednog bivšeg igrača Vojvodine - Slobodana Medojevića
 
Ovaj Novosađanin je trenutno u Nemačkoj, u kojoj igra od 2012. godine. Poziv da dođe kući i da se vrati u klub u kojem je ponikao je poslat, a sve bi trebalo da bude razrešeno u naredna dva, tri dana.
 
Medojević je za Vošu nastupao od 2007. do 2012. godine, kada je prešao u Volfzburg. Ovaj dvadesetdevetogodišnjak je sa nemačkim klubovima uzeo dva tamošnja kupa, jedan sa Volfzburgom, a drugi sa Ajntrahtom.
  • Tito Nemet

    02.09.2019 22:12
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a Medi su naša vrata uvek otvorena...

    Sa Medojevićem tučemo zvezdu 0:3 na čMarakani i teramo doktora Terzu u ludačku košulju. Ne zvao se ja oficir sa ružom.
  • Hardcore NS

    02.09.2019 20:02
    Medo, vrati se!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.