VIDEO: Fudbaleri Kabela u Kruševcu do boda

Fudbaleri Kabela remizirali su sa Trajalom iz Kruševca rezultatom 1:1, u sedmom kolu Prve lige Srbije.
Igrači Kabela zasluženo su došli do boda u Kruševcu, ali im je nedostajalo i malo sreće da se pobedonosno vrate sa gostovanja.
 
Obe ekipe su prilično otvoreno ušle u meč, pa je već na startu viđeno nekoliko solidnih prilika na obe strane, ali je konkretniji u napadu bio novosadski tim. 
 
To im se isplatilo u 35. minutu kada su zatresli mrežu "Čarapana". Nakon centaršuta s desne strane u peterac Trajala, lopta se odbila do Neba Žuniora koji se dobro snašao i loptu zabio u mrežu domaćeg tima. 
 
Na odmor se otišlo pri vođstvu Kabela, dok je drugi deo meča protekao u znaku inicijative koju su imali Kruševljani. Kabel je imao dobre prilike i u drugom poluvremenu, nedostajala je realizacija, ali je mnogo više napadala domaća ekipa. 
 
Odbrana Kabela konačno je slomljena u 65. minutu, a način na koji su primili gol prilično je jeftin. Ekipa Trajala razvijala je akciju po levoj strani, da bi lopta prešla na desni deo terena. Jedan igrač Kruševljana poslao je loptu u šesnaesterac Kabela po zemlji, lopta je nije išla brzo, ali je i pored toga prošla pored nekoliko igrača, loše je odreagovao Bihorac i mreža iza Vukliša se zatresla, a Trajal je došao do izjednačenja.
 
Posle ovog remija Kabel je drugi na tabeli sa 12 bodova. Međutim, u dosadašnjem delu prvenstva nijedan klub se nije "odlepio" od ostatka, pa je tako razlika između prvoplasiranog i sedmoplasiranog tima na tabeli svega tri boda. 
 
U narednom kolu Kabel na domaćem terenu dočekuje devetoplasiranu Kolubaru. 
 
  • Oli

    05.09.2019 11:50
    Babane....
    po liniji Babane.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport