"Orlići" protiv Letonije večeras na "Karađorđu"

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije dočekaće večeras na "Karađorđu" selekciju Letonije, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
"Orlići" protiv Letonije večeras na "Karađorđu"
Foto: 021.rs
"Orlići" su kvalifikacije u okviru grupe pet startovali porazom od Rusije rezultatom 1:0, pa im pobeda u Novom Sadu važna kako bi se na vreme priključili borbi za odlazak na evropski šampionat. Da bi izborili kartu za prvenstvo u Mađarskoj i Sloveniji 2021. godine, mladi reprezentativci Srbije moraju da nadigraju Letoniju, Bugarsku, Poljsku, Estoniju i Rusiju. 
 
Dolazak mlade reprezentacije na "Karađorđe" je prilika i za "Orliće" iz redova Vojvodine da nastupe u nacionalnom dresu. U prvom meču kvalifikacija protiv Rusije, u startnoj postavi bio je Mladen Devetak, dok je selektor Nenad Milovanović odlučio da kapitena Vojvodine Ranka Veselinovića ostavi na klupi.
 
Pred meč sa Letoncima Milovanović je poručio da u ekipi ima umora, jer je putovanje iz Rusije bilo naporno, takođe, postoje igrači sa manjom minutažom u svojim klubovima, dok je Ilić zaradio crveni karton u prvom meču. Kako je rekao, zna tim, ali ima još dve-tri dileme ko bi mogao da zaigra u Novom Sadu.
 
Utakmica između Srbije i Letonije igra se sa početkom u 19 časova. Ulaznice za ovu utakmicu mogu da se kupe po ceni od 300 dinara za zapadnu tribinu, 200 za istočnu i 100 za severnu. Karte se prodaju na glavnoj blagajni "Karađorđa".  
 
FK Vojvodina je pozvao sve ljubitelje fudbala da večeras dođu na stadion Vojvodine i pomognu mladoj reprezentaciji da ostvari pobedu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.