Voša slavila u Nišu, Lalatović se svađao sa Kosanovićem i navijačima, pa isključen

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Radnički na gostovanju u Nišu, rezultatom 2:1, u osmom kolu Superlige Srbije.
Izabranici Nenada Lalatovića dobro su nastavili šampionat, posle pauze zbog reprezentativnih obaveza. Golove za Vojvodinu postigli su Matić u 33. i Devetak u 77. minutu, dok je u ekipi domaćina, u 9. minutu, precizan bio nekadašnji igrač "Stare dame", Mihajlović.
 
Fudbaleri Vojvodine slavili su pred oko 1.000 gledalaca na "Čairu", ali utakmica za tim iz Novog Sada nije tako dobro počela. Već u 9. minutu domaćin stiže do prednosti, pošto je sa dvadesetak metara šutirao Pantelić, a na pravom mestu u petercu našao se Mihajlović koji je uspeo da savlada Rockova.
 
Vojvodina je prvi put pripretila 10 minuta kasnije, preko Bojića, ali na izjednačenje se čekao 33. minut. Drinčić je dobro centrirao sa desne strane, a najbolji strelac tima u dosadašnjem toku prvenstva, Matić, bio je siguran i glavom loptu poslao u mrežu Radničkog.
 
Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja na terenu, ali jeste van njega, pošto je prilikom odlaska na pauzu došlo do verbalnog sukoba između Nenada Lalatovića i Milorada Kosanovića, nakon čega je trener Vojvodine ušao i u raspravu sa sudijom Simovićem, koji mu je pokazao žuti karton.
 
Pri povratku na teren, nekoliko navijača Radničkog počelo je da vređa šefa stručnog štaba Novosađana, na šta je Lalatović odreagovao, a Simović mu je pokazao još jedan žuti karton, pa je trener Vojvodine bio primoran da napusti klupu svog tima.
 
Ipak, iako nisu imali komandu Lalatovića kraj terena, igrači Vojvodine su se dobro snašli. U 58. minutu su propustili odličnu priliku za vođstvo, Stojković je, nakon što je prošao igrača Radničkog, prosledio loptu Đuričinu, ovaj je proigrao Matića, a napadač Vojvodine, koji je bio sam pred golmanom, nije bio precizan, te je njegov udarac zaustavljen.
 
U 77. minutu, Nikolić, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, dobro je pronašao mladog Devetka, koji je šutirao sa 25 metara i zabio loptu pod prečku Petrovića za vođstvo Vojvodine 2:1. 
 
Pet minuta kasnije iz igre je isključen jedini strelac za ekipu Radničkog, Stefan Mihajlović, koji je dobio direktan crveni karton zbog starta na Saničaninom. 
 
Posle ove pobede Vojvodina se vraća na prvo mesto na tabeli domaćeg šampionata, sa dva boda više od TSC-a, koji ima utakmicu manje. U narednom kolu Vojvodina dočekuje Voždovac.
  • Novosadjanin

    19.09.2019 02:52
    @sandokan
    Zato sto je firma bila lerdi organizacija koja je skoro cela na mardelju, a pravi navijaci Vose koji poput nas nekih dolaze generacija na zapad je tu i kupuje sezonske decenijama. Nama ne treba bakljada ni bilo sta drugo. Lale je bez obzira na temperament iskren i ide srcem, a rezultati pokazuju i pokazace nadam se
  • Армаггедон

    14.09.2019 11:38
    Мислим да би добар психијатар могао да му помогне
  • Sandokan

    14.09.2019 10:25
    Ovčetina
    Tri boda sa teskog gostovanja dobra stvar,neartikulisani lalat losa stvar...da se on nervira zbog vojvodine pa jos i da ga razumem,nego on leci svoje licne frustracije i pravi cirkuzanta od sebe sto ispadne normalno u ling long cirkusu.Covek aktivno ucestvuje u predstavi.
    Sto firma vise ne ide na utakmice?ako neko zna...ova nova grupa novosadjani je nikakva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.