Partizan jači od Proletera u Novom Sadu

Fudbaleri Proletera poraženi su od Partizana rezultatom 3:0, u osmom kolu Superlige Srbije.
Golove za gostujući tim postigli su Zoran Tošić u 56, Umar Sadik u 74, dok je konačan rezultat u 78. minutu postavio povratnik u redove crno-belih Lazar Marković.
 
Iako je Partizan dominirao na "Karađorđu" tokom čitavog meča, golovi su viđeni tek u drugih 45 minuta igre.
 
U redovima beogradskog kluba istakao se i Natho koji je upisao dve asistencije na meču protiv Proletera. Radost navijačima Partizana doneo je Lazar Marković, koji je na svom prvom nastupu u crno-belom dresu od povratka u Beograd, zatresao mrežu, što mu je prvi gol za ovog učesnika Lige Evrope još od 2011. godine.
 
Posle osam odigranih utakmica Proleter se nalazi na začelju tabele. Sa pet osvojenih bodova, uz skor od jedne pobede, dva remija i pet poraza, smešten je na 14. mesto domaćeg prvenstva. 
 
U narednom kolu, 21. septembra, Proleter gostuje Mačvi, timu koji se nalazi na samom dnu tabele Superlige.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport