VIDEO: Kabel slavio u Dobanovcima, u subotu dočekuje prvoplasirani tim lige

Fudbaleri Kabela slavili su na gostovanju u Dobanovcima, pošto su savladali Budućnost rezultatom 1:0, u 9. kolu Prve lige Srbije.
Četvrtom pobedom u prvenstvu igrači novosadskog tima na kratko su se bili vratili na prvo mesto tabele Prve lige Srbije, ali je Grafičar bio siguran protiv Radničkog iz Pirota, pa sada Beograđani imaju bod viška u odnosu na Kabel.
 
Kabel je imao inicijativu tokom čitavog meča, imao konkretnije napade, ali je ponovo realizacija mučila Novosađane, pa tako oko 500 gledalaca nije moglo da vidi gol u prvih 45 minuta.
 
U nastavku meča Kabel je nastavio sa ofanzivnom igrom, što im se isplatilo već na startu drugog poluvremena. Kočović je izveo dobar korner, a u šesnaestercu domaćina najbolje se snašao defanzivac Bihorac, koji se izborio za prostor, ostao nebranjen i loptu glavom smestio u mrežu Budućnosti.
 
Strelac jedinog gola na utakmici u Dobanovcima Faruk Bihorac, kaže za 021.rs da su dobro pristupili utakmici.
 
"Bili smo bolji u svim segmentima igre i očekivali smo tri boda. U prvom poluvremenu smo stvorili šanse, ali ih nismo realizovali, tako da smo u drugom delu igre nastupili još snažnije. Postigli smo gol, oni su postajali sve nervozniji i mi smo mogli mirno da privedemo utakmicu kraju. Posle devet utakmica, mogu da kažem da sam zadovoljan svojim učinkom, kao i učinkom tima, stvarno gledamo kako da unapredimo našu igru, slušamo trenera i pokušavamo to da prenesemo na trener, tako da nije slučajno da smo prvi na tabeli", kaže Bihorac posle meča sa Dobanovčanima.
 
Derbi kola za vikend igraće se upravo u Novom Sadu, kada Kabel dočekuje prvoplasirani tim lige - beogradski Grafičar. Beograđani imaju pet pobeda, dva remija i dva poraza, dok je Kabel upisao četiri pobede, četiri remija i poraz, pa bi ova utakmica mogla da dovede do promene stanja na tabeli. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.