Voša ide u Bobotu: Novosađani gosti kluba u kojem je igrao predsednik Gajić

Fudbaleri Vojvodine u utorak, 17. septembra, biće gosti Borca iz Bobote, kraj Vukovara, sa kojim će odigrati prijateljsku utakmicu povodom 90. rođendana kluba.
Voša ide u Bobotu: Novosađani gosti kluba u kojem je igrao predsednik Gajić
Foto: 021.rs
"Za ekipu Vojvodine, ovaj meč će poslužiti i kao priprema za predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Voždovca, koja će u subotu od 20 časova biti odigrana na 'Karađorđu'", poručili su u novosadskom klubu.
 
Vojvodina je, inače, bila gost Borca i pre 10 godina, kada je klub proslavljao osam decenija postojanja. I te 2009. godine, kao i sada, predsednik FK Vojvodina bio je Vojislav Gajić. 
 
Gajić je, prema pisanju medija, u Novi Sad došao iz Bobote, a sportsku karijeru je započeo upravu u klubu sa kojim će crveno-beli igrati prijateljsku utakmicu.
 
Utakmica između Vojvodine i Borca igra se u utorak, sa početkom u 17 časova.
  • Novosadjanin

    19.09.2019 08:40
    kako
    Kako predsednik nije neko iz Novog Sada ili bar iz Vojvodine,baš me interesuje da li ću doživeti da predsednik kluba bude iz Kine
  • boco

    16.09.2019 14:06
    bice mozda 100 gledalaca
  • Армаггедон

    16.09.2019 12:56
    Содома и Гомора

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport