Lalatović mora da dostavi pismenu izjavu o incidentima u Nišu

Zajednica Superlige zvanično je podnela prijavu protiv Lalatovića, a na njegovu adresu poslat je zahtev za izjašnjenje o svim incidentima na utakmici između Vojvodine i Radničkog, u Nišu.
Lalatović mora da dostavi pismenu izjavu o incidentima u Nišu
Foto: 021.rs
Kako javljaju Novosti, zakleo se Nenad Lalatović u direktnom prenosu meča Radnički - Vojvodina "da će reći za sve nameštene utakmice Nišlija u prošloj sezoni". Javno obećanje koje je (ne)namerno uzviknuo okrenut licem TV kameri trebalo bi da počne da istražuje Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije koja će u četvrtak da se pozabavi ovim slučajem.
 
Do tada je delagat ove utakmice koja je završena pobedom Vojvodine (2:1) u obavezi da dostavi detaljan pisani izveštaj o svim incidentima koji su prethodili isključenju Lalatovića neposredno pred start drugog poluvremena.
 
Interesantno je da, iako postoji po propisima mogućnost usmenog saslušanja, od Lalatovića je zatraženo da se o celom događaju izjasni - pismeno.
 
Lalatovićem će da se bavi i Etička komisija FSS, jer je on praktično izneo teške optužbe koje otvaraju sumnju da je niški Radnički u vreme dok je on vodio taj tim nameštao mečeve Superlige. Jer, ukoliko Lalatović opovrgne da su njegove tvrdnje da će reći sve o nameštenim mečevima, u stvari neistinite, onda se to tumači kao kleveta. A, u slučaju klevete, Lalatović je svakako u problemu, jer će možda u tom slučaju i krivično da odgovara, navodi beogradski list. 
 
Disciplinska komisija FSS je u poslednje tri sezone čak šest puta kažnjavala Nenada Lalatovića.
  • Ns

    19.09.2019 02:54
    /
    Ma reci Lale sve sto ti je na srcu. Neka kaznjavaju...
  • Армаггедон

    17.09.2019 11:37
    Обичан СНС циркусант,рећи ће да није тако мислио да је у афекту рекао

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.