Mediji: Darko Miličić se vraća košarci i igraće za novosadski klub

Nekadašnji igrač Hemofarma i reprezentativac Srbije, koji je 2003. izabran kao drugi pik na NBA draftu, odlučio je da sedam godina nakon prekida karijere ponovo igra košarku.
Miličić, koji ima 34 godine, zaigraće za ekipu "I Came to play" koja se takmiči u Drugoj muškoj srpskoj ligi, potvrđeno je za Mondo.
 
Za ekipu niželigaša iz Novog Sada nastupa i nekolicina bivših reprezentativaca - Branko Cvetković, Jovo Stanojević, zatim basketaški reprezentativac Dušan Bulut, Dragan Ćeranić…
 
"Drago mi je što ćemo moći da pomognemo da mladi stasaju i što akcija ima pre svega humani karakter. Naravno, potrudićemo se svi da napravimo i takmičarski rezultat", izjavio je Miličić za "Basketballsphere".
 
Darko Miličić je u NBA ligi igrao za ekipe Detroita, Orlanda, Memfisa, Njujorka, Minesote i Bostona, 2012. godine. On je dobio i neophodnu ispisnicu iz SAD, tako da je registrovan za novi klub.
  • Ivek

    19.09.2019 08:29
    ...
    Da mi je zaviriti u njegovu glavu...
  • Peja

    18.09.2019 09:25
    Ma bravo legendo. Zelim ti svako dobro.
  • ARMAGEDON

    18.09.2019 08:29
    SVE SUPER
    a što ne ode u voljeni Beograd da igra među svojima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport