Proleter ostao bez trenera, ostavka posle poraza od Partizana

Novosadski superligaš Proleter ostao je bez šefa stručnog štaba, pošto je Milić Ćurčić podneo ostavku posle poraza od Partizana u Novom Sadu.
Slanobarci ove sezone igraju dosta loše, pogotovo ukoliko se uporedi sa startom prošle sezone, kada su debitovali u najjačem rangu domaćeg fudbala. Posle osam utakmica, Proleter je upisao samo jednu pobedu, dva remija i čak pet poraza, što ga smešta na 14. mesto na tabeli, a ima samo dva boda više od poslednjeplasirane Mačve.
 
Gubio je Proleter ove sezone od Radničkog, Spartaka, Čukaričkog, gradskog rivala Vojvodine i na kraju od Partizana. Poslednji poraz od Beograđana je, izgleda, bila kap koja je prelila čašu, pa je Ćurčić ponudio ostavku, a uprava ju je prihvatila.
 
Milić Ćurčić Proleter napušta posle tri meseca provedena na klupi novosadskog superligaša, a zajedno sa njim odlaze i pomoćnici Darko Žakula, Goran Vuković i Milenko Bjekić. Kako je rekao za "Dnevnik", Proleter po kvalitetima na svim nivoima zaslužuje mnogo bolji plasman od trenutnog.
 
Iz kluba nije saopšteno ko će voditi ekipu u narednom periodu. 
 
U narednom kolu, 21. septembra, Proleter odlazi na gostovanje Mačvi, poslednjoj ekipi u šampionatu, pa će se pokazati mogu li Slanobarci ka sredini tabele ili će, ipak, tavoriti na dnu.
  • Laza dva

    19.09.2019 16:41
    Što se kriješ Lazo iza lažnog imena, cela Slana Bara je uz Proleter. I nemoj da se kriješ iza lažnog imena
  • Trener

    19.09.2019 00:24
    Resenje
    neka Lala trenira oba kluba ionako igraju na istom stadionu!
  • laza

    18.09.2019 20:54
    blamaza
    klub bez navijaca bez stadiona klub za namestanje rezultata i pranje para klub koji ne podrzavaju ni slanobarci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport