Kup Novog Sada: Borac izbacio Crvenu zvezdu, Beočinci nadigrali Mladost

Timovi koji se takmiče u Vojvođanskoj ligi Jug, Novosadskoj ligi i Gradskoj ligi Novog Sada odigrali su u sredu utakmice četvrtog kola Kupa Novog Sada.
Kup Novog Sada: Borac izbacio Crvenu zvezdu, Beočinci nadigrali Mladost
Foto: 021.rs
U okviru grupe timova koji igraju u Vojvođanskoj ligi Jug, kaćki Jugović je gostovao Mladosti u nedalekom Bačkom Jarku. Na domaćem terenu bolje se snašla Mladost koja je izvojevala pobedu nad Kaćanima rezultatom 3:2.
 
Trenutno prvoplasirani tim Vojvođanske lige Jug, novosadska Mladost sa Satelita, išla je na gostovanje Cementu u Beočin. Krajem avgusta tim iz Novog Sada je na ovom terenu izvukao remi, ali su se Beočinci ovog puta pokazali kao siguran tim na domaćem terenu, pa su odneli pobedu 3:1.
 
I dok je Sloga iz Temerina odmarala u ovom kolu, odlična utakmica odigrana je u Šajkašu, gde je Borac dočekao Crvenu zvezdu sa Najlona. Konačan rezultat postavljen je na 5:3 u korist Borca.
 
U grupi Novosadske lige odmarao je TSK, a sastali su se Jedinstvo i begečka Bačka. Rumenčani su potpuno deklasirali goste rezultatom 9:0, a u strelce su se upisali Mitrović, Berić, Kotuljač, Zaov, dvostruki strelac je bio Vučićević, dok je het-trik postigao Bakić. 
 
U grupi Gradske lige ostali su jedino Titel i Susek. Bolje je meč otvorio Titel, najpre su imali penal koji nisu iskoristili, ali ubrzo su poveli nakon izvedenog kornera i gužve u šesnaestercu Suseka. Potrudili su se prvotimci Suseka da putovanje u Titel ne bude zaludno, počeli su da igraju bolje. To im se ubrzo i isplatilo, najpre je izjednačio Bakoš, a pred kraj prvog poluvremena za preokret se pobrinuo Drmaku. 
 
Igrači Suseka su nastavili sa pritiskom na domaćina. Prednost su povećali na 3:1 početkom drugog poluvremena, kada je, nakon izvedenog kornera, precizan bio Mesaroš. Titeljani su imali još jedan jedanaesterac, ali ni taj udarac sa bele tačke nisu iskoristili.
 
Peto kolo Kupa Novog Sada igra se 2. oktobra, a u njemu je slobodan pobednik dela takmičenja za Gradsku ligu, Susek.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport