Fudbaleri Voše dočekuju Voždovac, Matić poziva publiku da bude 12. igrač

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu Voždovac, u devetom kolu Superlige Srbije.
Posle pobede u gostima protiv Radničkog, crveno-beli žele da nastave sa dobrim partijama, a prvu priliku za to imaju pred domaćom publikom. Ovog puta sa klupe ih neće voditi šef stručnog štaba Nenad Lalatović koji je suspendovan na tri utakmice, zbog ponašanja na utakmici u Nišu.
 
"Stara dama" je trenutno na prvom mestu u domaćem šampionatu, dok gosti iz Beograda 11. na tabeli, sa promenljivom igrom u dosadašnjem toku prvenstva.
 
Trenutno najbolji strelac Superlige, napadač Vojvodine Bojan Matić, poručuje da novosadski superligaš može da dođe do novog trijumfa, ali ukazuje na to da će i ova utakmica biti teška.
 
"Igraćemo pred našom publikom, a ja sam i ranije u nekoliko navrata rekao da su naši navijači naš 12. igrač. Očekujem da će doći u što većem broju da nas podrže, a mi ćemo, kao i na svakoj utakmici do sada, dati sve od sebe da pobedimo. Imamo naš cilj, a to je da se sledeće godine igra Evropa u Novom Sadu i da bismo 'overili' pobedu u Nišu, moramo da pobedimo i kod kuće. Zato još jednom pozivam naše navijače da dođu da nas podrže i da zajedno slavimo u subotu", navodi Matić.
 
Utakmica između Vojvodine i Voždovca igra se u subotu, sa početkom u 20 časova, a uzlaz je besplatan.
 
Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona, ulaznice za istok preuzimaće se na blagajni na istočnoj tribini, dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona.
  • Tor

    21.09.2019 14:25
    Biće malo vune
    Čobani danas okupljaju ovčice.Biće malo vunice.Stado je sve manje.Drži se silom pasa ovčara.
  • Cane liman

    20.09.2019 21:52
    Svi Limanci su sutra na tekmi....jer Liman ceo pola je crven a pola beo !!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.