Derbi kola u Novom Sadu: Kabel dočekuje Grafičar

Fudbaleri Kabela dočekaće u nedelju beogradski Grafičar, u 10. kolu Prve lige Srbije.
U pitanju je definitivno derbi kola u Prvoj ligi Srbije, pošto će se u Novom Sadu sastati dve prvoplasirane ekipe na tabeli. Grafičar beži Kabelu samo jedan bod i ovo je prilika za Novosađane da se vrate na prvu poziciju u šampionatu. 
 
U dosadašnjem toku prvenstva Beograđani su ostvarili pet pobeda i po dva remija i poraza, dok momci u crveno-crnim dresovima imaju četiri pobede, isto toliko nerešenih rezultata i jedan poraz.
 
"Utakmica protiv Grafičara je svakako derbi, ali mi gledamo nas, idemo na pobedu i očekujemo povratak na prvo mesto u šampionatu. Atmosfera u ekipi je dosta dobra, svi smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima i nastojimo da ideje trenera prenesemo na teren. Mlada smo ekipa, ali uz dva-tri iskusnija fudbalera i kvalitet dolazi do izražaja. Spremni smo za nedeljnu utakmicu protiv Grafičara i nadam se povoljnom rezultatu, a to je za nas samo pobeda", kaže fudbaler Kabela Faruk Bihorac.
 
Kabel je u prošlom kolu u Dobanovcima ostvario pobedu posle četiri vezana remija, što je bilo potrebno fudbalerima novosadskog kluba da se vrate u pobednički ritam pred izuzetno važan duel protiv Grafičara. Pred igračima u crveno-crnim dresovima je još dosta važnih utakmica, s obzirom da, ni posle devet odigranih utakmica, nijedan tim nije uspeo da ostvari značajnu bodovnu razliku i da se "odlepi" od ostalih klubova, pa je tako razlika između prvog i sedmog tima na tabeli svega tri boda.
 
Utakmica između Kabela i Grafičara igra se na terenu Proletera na Slanoj bari, u nedelju, od 14 časova.
  • Спонакршитељ

    22.09.2019 11:56
    Права посластица за све истинске љубитеље фудбала који су већ припремили Журнал да подметну под позадину и уживају у фудбалској чаролији и избијању Кабела на прво место овог поподнева!
  • Лука Лабан

    21.09.2019 16:25
    Кад прочитам имена учесника дербија "супер лиге" још сам сигурнији да је фудбал код нас катастрофа. Онда наиђе текст о изградњи стадиона широм земље па се сетим зашто га треба укинути.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport