Voždovac projektilima srušio Vojvodinu na "Karađorđu"

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od Voždovca rezultatom 2:1, u 9. kolu Superlige Srbije.

Golove za Voždovac postigli su Stanisavljević u 62. i Nikolić u 64, dok je za Vojvodinu precizan sa bele tačke bio Nikolić u 66. minutu.

Gledaoci na "Karađorđu" mogli su da prisustvuju zanimljivoj utakmici, ali su na golove morali da sačekaju drugih 45 minuta igre.

Među gledaocima na stadionu Vojvodine nalazio se i trener Voše Nenad Lalatović, koji zbog suspenzije nije mogao da vodi tim sa klupe. On je ipak instrukcije davao najpre sa istočne, a potom sa zapadne tribine stadiona.

U prvom poluvremenu Vojvodina je imala nekoliko solidnih šansi, ali nijednu nisu iskoristili. Prilike za gol imao je Bojan Matić, ali napadač crveno-belih nije bio precizan.

Nasuprot tome, Voždovac nije imao prave prilike u prvom poluvremenu, pa su se akcije odvijale uglavnom na njihovoj polovini.

Prava uzbuđenja su krenula u drugom poluvremenu. Ponovo je Vojvodina počela ofanzivno, ali je prvi do gola ipak stigao Voždovac.

Beograđane je u vođstvo doveo Stanisavljević sjajnim udarcem sa oko 25 metara. Lopta je išla je direktno u rašlje Rockova i čuvar mreže Novosađana bio je matiran.

Samo dva minuta kasnije Voždovac je uvećao svoju prednost. Vukao je loptu Nikolić i odličnim udarcem pogodio ugao gola kao njegov saigrač samo dva minuta ranije.

Voša nije posustala i odmah su u napad krenuli igrači u crveno-belim dresovima. To im se isplatilo već u 66. minutu kada je napravljen faul u šesnaestercu, zbog čega je sviran penal za Vojvodinu. Precizan sa bele tačke bio je Nikolić.

U nastavku je Vojvodina jurila rezultat, imala nekoliko dobrih prilika, ali bez konkretne završnice.

Posle ovog poraza Vojvodina je druga na tabeli, a u narednom kolu ide na duel Mladosti u Lučane.

  • Kuka i motika

    22.09.2019 08:35
    Trulež
    Koliko je samo sve trulo u ovom klubu i oko njega.Par dobrih rezultata i verovatno evropa koja će biti izborena odlukom sa vrha će sve zamaskirati.A grupa se više ne moze ni zamaskirati.
  • Tor

    22.09.2019 06:48
    Vune je sve manje
    Spala grupa na dva slova.
  • Srpska Atina

    21.09.2019 23:32
    Rezultat je nebitan
    Pravi navijač pruža podršku u porazu.
    Samo hrabro do nove pobede!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.