Voša gostuje Zlatiboru u Kupu: "Znamo šta nam je cilj"

Fudbaleri Vojvodine gostuju u sredu Zlatiboru iz Čajetine, u šesnaestini finala Kupa Srbije.
Voša je favorit u ovom susretu sa desetoplasiranim timom Prve lige Srbije. Pobeda je potrebna Vojvodini i da, makar malo, zaleči ranu od poraza u Superligi u proteklom kolu. 
 
Pomoćni trener crveno-beli Vidak Bratić, poraz od Voždovca nije i ne sme da demolariše ekipu, od koje očekuje da se plasira u narednu fazu takmičenja.
 
"Svi mi koji radimo u Vojvodini imamo visoke ciljeve kada je reč o Kupu Srbije. Zlatibor se nalazi u rangu ispod nas, ali to je veoma dobar domaćin i pre dve godine je napravio iznenađenje, izbacivši Radnički iz Niša. To je jaka i čvrsta ekipa, koja u svojim redovima ima mnogo iskusnih, ali i mladih i talentovanih igrača, koji su igrali i u Superligi. Međutim, mi smo spremni i oprezni i znamo šta je naš cilj, a to je prolazak u narednu fazu takmičenja. Sve drugo, za nas bi predstavljalo neuspeh", poručuje Bratić, dodajući da kadrovskih problema u timu nema, te da su svi igrači zdravi i imaju pravo da igraju.
 
Sa njim se slaže i levi bek Vojvodine Mladen Devetak (20), koji je dobrim igrama ove sezone zaslužio poziv u mladu reprezentaciju Srbije.
 
"Očekuje nas teška utakmica i zato u nju treba maksimalno ozbiljno da uđemo. Zlatibor je ekipa koja prima malo golova i dugo nije izgubila kod kuće, tako da svako od nas igrača mora pružiti maksimum i pokazati čvrstinu i agresivnost, jer jedino tako možemo proći u osminu finala", dodaje Devetak.
 
Meč između Zlatibora i Vojvodine igra se u sredu od 15.30 časova na stadionu "Švajcarija" na Zlatiboru, a ukoliko nakon 90 minuta ne bude bilo pobednika, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.
  • Wolf 359

    24.09.2019 08:28
    Nesto ipak tu ne stima...
  • Tito Nemet

    24.09.2019 07:51
    Oficir, oficir sa ružom sam ja,
    a zlatiborska šunka biće utamanjena...

    Odoh probati malo čuvenog kajmaka, a nadam se da će i moja Voša da pokupi kajmak i plasira se dalje. I da, da se ne bi svađali više oko imena stadiona, dajte mu časno ime Tita Nemeta. A ja ću biti darežljiviji od Bajata i dati vam besplatan ulaz na stadion dok je sveta i veka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.