Voša lagano u osminu finala Kupa

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, nakon što su pobedili ekipu Zlatibora sa 4:1.
 Voša lagano u osminu finala Kupa
Foto: 021.rs
Strelci za Vojvodinu bili su Kokir, Bojić i Drinčić, a Nedeljković za Zlatibor. Na stadionu ekipe Zlatibora je prisutvovalo oko 500 gledalaca, među kojima je bilo i četrdesetak navijača Vojvodine.
 
Već od 8. minuta Vojvodina je povela sa 0:1. Sa desne strane šesnaesterca, povratni pas ispred gola je uputio Đuričin, loptu je propustio Nikolić i ona je potom došla do Kokira, koji je preciznim udarcem sa 13-14 metara poslao loptu pod prečku golmana Čupića.
 
Drugi gol Vojvodina je postigla u 27. minutu. Sa desne strane, Đuričin je uputio centaršut, do lopte je došao Vučić i šutirao, ali je slabo zahvatio loptu, koja se dokotrljala do Bojića, koji ju je petom prosledio ka golu. Jedan od igrača domaćih ju je izbio u polje, ali prema proceni sudije Danila Grujića, lopta je ipak prešla gol-liniju.
 
Na kraju prvog poluvremena, zbog prekršaja nad Vesićem na oko 20 metara iskosa od svog gola, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Siniša Saničanin.
 
U 55 minutu Vojvodina je vodila sa 0:3. Bojić je poslao sjajan pas u šesnaesterac ka Stojkoviću, koji je izbio sam ispred golmana i sa pet metara iskosa poslao loptu pod prečku.
 
Posle kornera za Zlatibor u 79. minutu, Saničanin je u skoku bio u duelu sa jednim od igrača domaćih, a sudija Danilo Grujić procenio je da je u pitanju bio faul za jedanaesterac. Penal za Zlatibor je izveo Nedeljković i šutirao u desni donji ugao, Simić je zakačio loptu, ali je ona ipak završila u mreži.
 
U 86. minutu je Drinčić izveo slobodan udarac za Vojvodinu, a lopta je pogodila Nedeljkovića i odbila se u mrežu za konačnih 1:4.
  • Hasan

    25.09.2019 18:17
    Seckati
    Svez nam vazduh,svez nam vazduh sa planine prija,kad god igra vojvodina nama najmilija.
    P.S.i lalatu svez vazduh prija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.