Zbog nedostatka leda na Spensu hokejaši Vojvodine sa zakašnjenjem počinju sezonu, prva utakmica u subotu

Hokej klub Vojvodina ovog vikenda će početi svoju treću takmičarsku sezonu u međunarodnoj hokejaškoj ligi IHL.
Prvu utakmicu hokejaši Vojvodine igraće u subotu, 28. septembra.
 
"Zbog nedostatka leda u Novom Sadu utakmice Vojvodine u prva dva kola su odložene, te se prva utakmica ove sezone igra u subotu, 28. septembra u Ledenoj dvorani SPC 'Vojvodina', protiv ekipe HK Slavija Junior iz Ljubljane. Pozivamo sve ljubitelje hokeja u Novom Sadu da dođu i podrže ekipu Vojvodine na startu sezone", poručuju u klubu.
 
Prva utakmica protiv Slavije igra se u subotu, u 18 časova, dok je drugi meč protiv iste ekipe zakazan već za nedelju, 29. septembar, sa početkom u 15 časova, na istom mestu.
 
Novosađani će se u međunarodnoj IHL ligi nadmetati sa timovima kao što su Crvena zvezda, Triglav, Medveščak, Slavija Junior, Celje, Mladost, Hidria Jasenice. 
  • Rec naroda

    30.09.2019 23:09
    Istina je mnogo dublje
    Samo neka svako placa svoj zakup i troskove prema Spensu i da vidis kako bi led bio i u maju.
  • Hokej

    28.09.2019 10:22
    Ove godine dobili led ranije
    Za razliku od prethodnih 10 godina ove godine smo dobili led već 26-tog septembra.A do pre 4 godine smo led dobijali u novembru.
  • Sportski radnik

    27.09.2019 19:02
    Rodoljub
    Znate li zbog cega je ovakva situacija?
    Roditelji su krivi. Ne placaju clanarine. Tacka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.