VIDEO: Kabel poražen od Novog Pazara, Novosađani uskraćeni za penal

Fudbaleri Kabela poraženi su na gostovanju u Novom Pazaru sa 3:1, u 11. kolu Superlige Srbije.
Novosađani su u poslednjih nekoliko kola ušli u jedan neustaljeni ritam igre, pa se veoma brzo smenjuju pobede, porazi i remiji. Najmlađi tim u prvenstvu moraće da stekne još iskustva u mečevima protiv daleko iskusnijih protivnika.
 
Ipak, bez obzira na protivnika, igrači Kabela utakmicama pristupaju napadački, pa je tako bilo i na utakmici protiv Novog Pazara. Posle izvedenog kornera i centaršuta po levoj strani, sam na drugoj stativi bio je Nebo koji upućuje udarac, pogađa Milanovića i dovodi Kabel u vođstvo u 11. minutu.
 
Mogli su dosta brzo da stignu domaćini do izjednačenja, ali je jedan od igrača Kabela loptu "skinuo" sa gol linije. Međutim, pritiskali su konstantno Novopazarci goste i do izjednačenja dolaze u 35. minutu. Nakon slobodnog udarca sa ivice 16 metara, najviši u skoku je bio Milić, koji dovodi domaćine do izjednačenja.
 
U 50. minutu u šesnaestercu Novosađana pada igrač Novog Pazara i glavni sudija Lazar Tripković pokazuje na belu tačku, sa koje je bio precizan kapiten Irfan Vusljanin.
 
Posle drugog primljenog gola krenuli su igrači Kabela dosta ofanzivnije, stvarajući solidne šanse. 
 
 
Oštećeni su Novosađani za očigledan penal, pošto je Balabanović pokušao da centrira loptu u šesnaestercu Novog Pazara, ali je ona pogodila u ruku jednog igrača domaćeg tima. Međutim, sudija je odlučio da u ovoj situaciji ne svira udarac sa 11 metara i praktično uticao na konačan ishod meča. Sa više od 30 metara oprobao se Ilić, odlično je šutirao, ali je lopta ovog puta pogodila prečku domaćina. 
 
Nade igrača Kabela da mogu da izvuku bod na gostovanju u Novom Pazaru potopljene su u 86. minutu, kada je precizan i snažan udarac po desnoj strani uputio nekadašnji igrač Vojvodine Enver Alivodić, savladavši Vukliša.
 
Posle 11 odigranih utakmica, Kabel ima četiri pobede, pet remija i dva poraza, što ga smešta na šesto mesto Prve lige Srbije, uz četiri boda zaostatka za prvoplasiranim Grafičarem. 
 
U ostalim mečevima kola igrali su: Budućnost - Bačka 1:1, Grafičar - Dinamo 4:2, Žarkovo - Sinđelić 2:3, Kolubara - Radnički 1923 1:0, Trajal - Metalac 1:1.
  • Zux

    30.09.2019 10:13
    @ajde
    Naravno da neće ući grafičar, držace se samo polusezonu. Što se tiče dela gde piše da je Kabel igrao napadački, nije baš tako. Sve do 2 1 za nas, bili su najdefanzivniji tim ove sezone koji nam je gostovao. Tek posle 2 1 su počeli da igraju fudbal. Penal? Mogo je da svira, isto ko sto neke sudije i ne bi, jer je bila napucana. Ali i da je dosudio penal, ne bi pogrešio.
  • @ajde

    30.09.2019 09:44
    Da li može Kabel, pošto je Vošina filijala?
  • Ajde

    30.09.2019 09:29
    Da li taj Grafičar može da udje u super ligu, pošto je Zvezdina filijala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport