Vojvodina slavila protiv Spartaka, kratkotrajan povratak na vrh tabele

Fudbaleri Vojvodine savladali su na domaćem terenu subotički Spartak sa 2:0, u 11. kolu domaćeg prvenstva.
Vojvodina slavila protiv Spartaka, kratkotrajan povratak na vrh tabele
Foto: 021.rs
Šezdeseti vojvođanski derbi za crveno-bele je bio dosta važan kako bi učvrstili svoju poziciju u vrhu tabele Superlige Srbije. U tome su svom timu pomogli Bojić u 29. i Nikolić u 41. minutu meča.
 
Na početku susreta bilo je prilika na obe strane, ali je ipak do vođstva došla Vojvodine, kada je Bojić glavom proigrao Nikolića, a ovaj mu vratio loptu. Dobro se snašao Bojić i odličnim šutem matirao golmana Spartaka Dokića.
 
Utakmica je u jednom momentu na kratko bila prekinuta pošto je deo publike na stadionu uzvikivao pogrdne reči o predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi. 
 
Nije prošlo dugo vremena od prvog gola, a Voša je već uvećala svoju prednost. Nakon izvedenog udarca iz ugla, u šesnaestercu se dobro snašao Nikolić koji je uspeo da loptu udari glavom i zatrese mrežu gostiju. 
 
Na početku drugog poluvremena Spartak je došao do gola, ali je sudija pokazao da lopta pripada Vojvodini, pošto se Obradović našao u ofsajdu. 
 
Drinčić je još jednom pokazao da ima odličan udarac iz daljine, pošto je njegov šut golman Spartaka jedva uspeo da odbrani. Međutim, isti igrač umalo da postigne auto-gol, jer je želeo da loptu van terena izbaci glavom, ali je na kraju pogodio stativu svog gola.
 
Bilo je napada na obe strane do kraja meča, ali se rezultat nije menjao. 
 
Posle osme pobede u šampionatu Vojvodina se vraća na prvo mesto u Superligi sa 25 osvojenih bodova. Međutim, taj raspored na tabeli će se verovatno promeniti već u subotu, pošto drugoplasirani TSC, koji sada ima samo bod manje od Voše i utakmicu manje, igra meč protiv nižeplasiranog Radnika i za očekivati je da tim iz Bačke Topole upiše novu pobedu u prvenstvu.
 
U narednom kolu, 19. oktobra, fudbaleri Vojvodine igraju protiv Čukaričkog.
  • fdf

    05.10.2019 22:59
    "Kako znate da je povratak na prvu poziciju kratkotrajan. Pa nije TSC Barselona... liga bez briga u kojoj se sve zna!"

    Kakav TSC sta pricas covece, normalno da je kratkotrajan jer bilo Zvezda, Partizan ili TSC da pobede, preuzece prvo mesto. Nemoj se praviti pametan.
  • vosa is my love

    05.10.2019 16:19
    Napred Vosho ..mada nekoliko timova imaju utakmicu dve manje tako da ..videcemo
  • Ns

    05.10.2019 08:41
    Kako znate da je povratak na prvu poziciju kratkotrajan. Pa nije TSC Barselona... liga bez briga u kojoj se sve zna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport