Španski Ademar Leon porazio rukometaše Vojvodine

Rukometaši Vojvodine poraženi su u prvom meču 2. kola EHF kupa od španskog Ademar Leona sa 28:20 u susretu koji je odigran pred oko 1.000 gledalaca u SC Slana Bara.

Revanš je za nedelju dana u Španiji.

Verovatno najlošija utakmica Vojvodine na početku ove sezone. Tome su svakako doprinele i brojne povrede pošto je naš tim bio lišen pomoći čak petorice igrača, uz još trojicu koji su igrali pod virusom. Naravno, na stranu i ogroman kvalitet španskog velikana koji je pokazao zašto je godinama jedan od najboljih timova u Evropi.

Krenulo je loše. Španci su poveli 4:1, ali su naši rukometaši ubrzo izjednačili na 4:4. Na naredni Ademarov nalet, Vojvodina nije imala odgovor. Na odmor se otišlo sa 7 golova zaostatka, a naš tim je počeo bolje da igra tek u nastavku. Španci su bili efikasniji u tranziciji, dok su naši rukometaši promašili čak 26 šuteva, a od toga skoro trećinu je sprečio okvir gola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport