Vošin golman Emil Rockov pozvan u reprezentaciju

Golman Vojvodine Emil Rockov po prvi put je dobio poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije.
Vošin golman Emil Rockov pozvan u reprezentaciju
Foto: 021.rs
Nakon povrede Borisa Radunovića, selektor nacionalnog tima Ljubiša Tumbaković odlučio se da u reprezentaciju pozove golmana Voše. Priliku da zaigra za nacionalni tim Rockov ima u četvrtak, kada Srbija dočekuje Paragvaj u prijateljskom meču, i u ponedeljak kada će igratio kvalifikacionu utakmicu za Evropski šampionat, protiv Litvanije. 
 
Da li će Rockov braniti gol reprezentacije Srbije, ostaje na Tumbakoviću da odluči. Dvadesetčetvorogodišnji golman standardan je na golu Vojvodine, u kojoj pruža dobre partije, a posebno se istakao u prethodne dve sezone, kada Voši nije išlo najbolje, a spasitelj tima je neretko bio upravo Rockov.
 
Rockov je donedavno i kapiten novosadskog kluba, a njegov trud su prepoznali navijači kluba, koji su ga u 2018. i 2019. godini proglasili za najboljeg igrača tima. 
 
Sam Rockov poručio je za Dnevnik da ga je iznenadio poziv u nacionalni tim, dodajući da mu veoma prija što ima priliku da trenira sa reprezentacijom u Staroj Pazovi. Kako je dodao, poziv u reprezentaciju mu je dodatna motivacija za rad. 
  • XyyX

    10.10.2019 09:37
    Bravo za Emila, a velila VELIKA podrska trecem golmanu mladom Toromanu, buducnosti srpskog fudbala!!!
  • ee

    10.10.2019 03:04
    nekad
    nekad si igrao basket sa nama dok nisi istrenirao fudbal, samo napred smekeru iskidaj !
  • Zapad

    09.10.2019 21:37
    Jedna jedina
    Ako ga sad ne prodamo , necemo nikad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.