Lalatović: Sudija nije svirao nijedan faul

Šef stručnog štaba FK Vojvodina Nenad Lalatović rekao je za 021 da je prekid utakmice u Italiji opravdan, budući da je neko mogao da bude povređen tokom upada navijača na teren zbog albanske zastave.
Lalatović: Sudija nije svirao nijedan faul
Foto: 021.rs
Kako je dodao, u 55. minutu trojica navijača su se popeli i pokazali zastavu Albanije, što je isprovociralo navijače Vojvodine.
 
"Pokušali su da isprovociraju naše navijače, da oni preskoče ogradu. Mi smo pokušali da ih smirimo, a nije ni nama bilo svejedno, da nam neko psuje zemlju na albanskom. Videla se grupa od 20 momaka koja je očekivala da naši navijači preskoče ogradu i ko zna šta bi se tu dogodilo", rekao je Lalatović i dodao da "kada volite svoju zemlju, provokacije bole" i da on nikome ništa ne zamera.
 
Do prvog prekida utakmice je došlo u 33. minutu, kada je arbitar meča Daniel Amabile pokazao crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću.
 
Lalatović je rekao da je u prvih 20 minuta suđenje bilo na strani Breše, te je on izrazio nezadovoljstvo.
 
"Mi ovde nismo došli da oni uvežbavaju svoje akcije i trebalo je da bude fer i korektvno suđenje. Kod njihovog prvog gola je bio ofsajd, potom je Drinčiću iscepan dres, a sudija nije svirao faul. Rekao sam mu da svira faul i pošto sam odmahnuo rukom, bio sam isključen", naveo je Lalatović.
 
Dodao je da nikada nije zadovoljan kada se izgubi utakmica, da su loše ušli u meč, jer su pravili analize na osnovu utakmice koju su igrali protiv Juventusa, što je, kako smatra, bilo pogrešno, jer je "očigledno trebalo da gledaju kako Breša igra protiv manjih timova".
  • ovo ono

    13.10.2019 22:47
    Iako sam odrasla u kuci punoj zvezdasa nije mi bilo logicno da navijam za klub koji nije iz mog grada, tako da od svoje sedme-osme godine navijam za Vosu. U to vreme je taman pala i poslednja titula. Secam se i utakmice u kupu sampiona i punog stadiona. Nisam isla, ali smo prolazili pored i bilo mi je vau. Secam se i jesenje titule 94/95 i kako smo se ponadali da se moze ponoviti 89. Secam se i intertoto kupa bastije i verdera i sjajne sezone 2010/11, kad smo se opet ponadali i konacnog osvajanja kupa i stogodisnjice 2014.
    I zaista, zaista volim Vosu, ali od ovih koji danas defiluju klubom i nacina kako ga prezentuju me je sramota. I zao mi je sto se jedan od simbola Novog Sada srozao na to sto je danas.
  • Tetak Salapura

    13.10.2019 00:24
    "nismo dosli da oni uvezbavaju svoje..."
    A, cemu sluze prijateljske utakmice, ako ne uvezbavanju?
    Dosli ste da prodate nekog!
    Ludilo.
  • Pićuka

    12.10.2019 21:19
    Mogao je da citira,zbog verodostojnosti na albanskom, psovke koje su upućene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.