Košarkaši Vojvodine poraženi od Zlatibora na Spensu

Košarkaši Vojvodine poraženi su na prvoj ovosezonskoj utakmici na domaćem terenu od Zlatibora, rezultatom 120:94.
Košarkaši Vojvodine poraženi od Zlatibora na Spensu
Foto: 021.rs
Sezona za mladi novosadski tim nije dobro počela. Posle dva kola u Košarkaškoj ligi Srbije, upisana su dva poraza. 
 
Bolje je utakmicu na Spensu startovao Zlatibor, koji je prvu četvrtinu dobio sa 20:14. Međutim, uspeli su izabranici Marka Skoka da se razigraju u drugoj četvrtini, postignu 31 koš i da pred odlazak na pauzu smanje razliku na samo jedan koš, pa je prvo poluvreme završeno sa 46:45 u korist gostiju.
 
Odmah na startu treće četvrtine košarkaši iz Čajetine su zaređali osam koševa, čuvali su razliku, dok su se Novosađani trudili da smanje rezultatski zaostatak. I ovaj period igre pripao je gostima, koji su postigli 30 koševa, dok je Voša ubacila 21 koš. 
 
U poslednjoj četvrtini košarkaši Zlatibora su u potpunosti dominirali terenom, dok je igračima crveno-belih nestajalo snage. Osvajajući poslednju četvrtinu sa 44:28, košarkaši Zlatibora su postavili konačan rezultat na 120:94.
 
Najefikasniji u timu Vojvodine bio je Pavel Lobarev, koji je postigao 26 poena, dok je u suprotnom taboru Petar Vorkapić upisao 21.
 
Posle dva kola, Voša je poslednja na tabeli.
 
U narednom kolu, koje se igra 19. oktobra, Novosađani odlaze na duel Napretku.
  • Ivan

    14.10.2019 15:46
    NS
    Novi Sad - Prestonica kulture i sporta..
  • Amater

    14.10.2019 14:48
    Svi junaci nikom ponikoše pa ni bau od komentara. Umalo i ja da odustanem ali čuh da je sutra Skupština kluba. Očekujem da je dobro pripremljena i da će mo sutra videti svetlo na kraju tunela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.