Rukometaši Vojvodine gostuju Nexeu u Seha ligi

Rukometaši Vojvodine gostovaće u subotu, 19. oktobra, u Našicama protiv ekipe Nexea, u 6. kolu Seha lige.
Rukometaši Vojvodine gostuju Nexeu u Seha ligi
Foto: 021.rs
Srpski šampion u dosadašnjem toku takmičenja ima tri pobede i remi, uz utakmicu manje. Voša je pobedila Nexe na startu sezone sa šest golova razlike.
 
Strateg novosadskog tima Boris Rojević kaže da idu na duel starom poznaniku, ukazujući na to da je Nexe sastavio ozbiljan tim, koji je jači u odnosu na onaj s kojim su igrali prošle sezone fajnl-for u takmičenju.
 
"Mislim da nikad nismo slavili u Našicama i zato nemamo pravo da pretimo. Možda su sada i najozbiljniji konkurent Zagrebu u hrvatskom prvenstvu, a u regionalnoj ligi ponovo žele da idu do kraja. Očekujem veliku borbu. Ne znam još u kom sastavu ćemo nastupiti. Milašević koji nam je važan igrač posebno u odbrani, a koji je igrao u prvom meču protiv Nexea gde smo videli šta iz dobre odbrane možemo da uradimo na terenu je i dalje pod znakom pitanja. To su neke okolnosti koji na nas koji smo klub sa skromnim budžetom mnogo utiče, ali smo navikli već na to i nosimo se sa tim koliko možemo", navodi Rojević.
 
Utakmica između Nexea i Vojvodine igra se sa početkom u 15 časova.
  • Salt Lake

    16.10.2019 23:16
    Samo jako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport