Kup Novog Sada: Cement i Jedinstvo u finalu

Fudbaleri beočinskog Cementa i rumenačkog Jedinstva plasirali su se u finale Kupa Novog Sada.
Kup Novog Sada: Cement i Jedinstvo u finalu
Foto: 021.rs
Fudbaleri Cementa bili su sigurni na domaćem terenu u Beočinu, gde su ugostili temerinsku Slogu. Za ubedljiv plasman u finale Cement je savladao Slogu sa 4:1.
 
U Suseku su se sastali pobednici kupa u grupi Gradske i Novosadske lige. Susek je dočekao Jedinstvo koje je slavilo ubedljivo sa 8:0. Rumenčani su u prvom poluvremenu postigli tek jedan gol, ali je u drugih 45 minuta krenula prava goleada. U listu strelaca čak četiri puta se upisao Pekić, a tu su i Veselinović, Mitrović i Stamenković. 
 
Susek kao pobednik kupa u Gradskoj ligi i Jedinstvo, kao pobednik u okviru Novosadske lige, nagrađeni su sa po 40.000 dinara. Fudbalski savez Novog Sada nagradiće sveukupnog pobednika kupa sa 70.000 dinara. 
 
Finale će se igrati na proleće, a tačan datum biće naknadno saopšten.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport