Fudbaleri Vojvodine gostuju Čukaričkom, Lalatović smatra da ih čeka možda i najteža utakmica sezone

Fudbaleri Vojvodine gostuju danas, 18. oktobra, ekipi Čukaričkog u Beogradu, u 12. kolu Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine gostuju Čukaričkom, Lalatović smatra da ih čeka možda i najteža utakmica sezone
Foto: 021.rs
Fudbalska javnost očekuje veoma zanimljiv meč, jer se radi o ekipama koje se nalaze na vrhu tabele, imaju isti broj bodova, ali crveno-beli imaju znatno bolju gol razliku. I Voša i Čukarički, koji ima utakmicu manje, imaju po 25 bodova, upisali su osam pobeda u dosadašnjem delu prvenstva, po jedan remi, a Voša ima i dva poraza, jedan od više od Beograđana.
 
Obe ekipe takođe imaju evropske ambicije, pa u oba tabora smatraju da ih čeka neizvestan meč. Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je optimista pred meč u Beogradu, smatrajući da ih očekuje možda i najteža utakmica sezone. Lalatović je u Čukaričkom proveo godinu i po dana, beležeći dobre rezultate, pa poručuje kako je u pitanju jedan od najorganizovanijih domaćih klubova.
 
"Atmosfera u našim redovima je odlična, na treningu se čuje galama i igrači odlično treniraju. Zbog kartona nećemo moći da računamo na Mladena Devetka, dok su svi ostali igrači spremni i u konkurenciji su za tim", dodaje Lalatović.
 
Umesto Devetka, na poziciji levog beka najverovatnije će zaigrati dvadesettrogodišnji Nemanja Vučić, koji očekuje tvrdu i tešku utakmicu u kojoj iskustvo ili, kako kaže, neki potez pojedinca mogu da budu presudni.
 
"Čukarički ima odličan tim, a posebno bih izdvojio Bogosavca, koga poznajem lično i koji je, po mom mišljenju, više puta pokazao da je najbolji levi bek u Srbiji. Međutim, bez obzira na to, ići ćemo na pobedu. Atmosfera u timu je odlična, svi smo 'zategnuti' i jedva čekamo da utakmica počne", kaže Vučić.
 
Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igra se od 18 časova.
  • shok

    18.10.2019 07:57
    Preporučujem upravi Voše da pre početka utakmice vežu Lalata za klupu i zapuše mu usta.
  • Boro iz Pobede

    17.10.2019 21:09
    Znaci bice svega, cirkus u najavi!
  • Lalat brat

    17.10.2019 20:28
    tekma brt
    Pa po lalatu je svaka tekma najteza do sad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.