Vaterpolisti Vojvodine poraženi od Primorja, naredni rival Zadar

Vaterpolisti Vojvodine poraženi su od Primorja rezultatom 11:8, u utakmici 5. kola regionalne A2 lige.
Vaterpolisti Vojvodine poraženi od Primorja, naredni rival Zadar
Foto: 021.rs
Vošini vaterpolisti parirali su protivnik jedino u prvom poluvremenu, koje se završilo rezultatom 4:3 u korist gostiju. Otpor je u potpunosti slomljen u trećoj četvrtini kada je Primorje slavilo sa čak 5:1 i faktični postavilo nepremostiv zadatak domaćim igračima.
 
Pokušala je Voša da popravi rezultat u poslednjem periodu igre, ali je uspela jedino da smanji rezultat, pošto je u poslednjoj četvrtini uspela da da četiri gola, za razliku od Primorja koji su dva puta zatresli mrežu. Ipak, konačan rezultat je bio u korist gostiju - 11:8.
 
Nije pomogla domaća publika na bazenu SC "Slana bara", pa gosti odlaze kući zadovoljniji. Posle pet odigranih mečeva Voša ima devet bodova i nalazi se na petom mestu A2 lige. U narednom kolu, koje se igra već sutra, 19. oktobra, vaterpolisti putuju iz Novog Sada za Zadar, gde će odigrati utakmicu protiv kluba koji nosi ime ovog grada na obali Jadranskog mora. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.