Bez golova u duelu Voše i Čukaričkog, Lalatoviću žuti karton

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0, u prvoj utakmici 12. kola Superlige Srbije.
Utakmica između drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli bila je solidna, sa nekoliko prilika na obe strane, ali na kraju niko nije uspeo da zatrese mrežu i da bar na kratko bude prvoplasiran tim.
 
Domaćin je propustio nekoliko odličnih šansi u drugom poluvremenu, a najbolja je bila ona u 63. minutu, kada je centarfor Tedić promašio iz izgledne pozicije, posle kiksa odbrane Novosađana.
 
Vojvodina je u drugom poluvremenu pogodila i okvir gola šutem talentovanog 18-godišnjaka Mirka Topića, a izabranici Nenada Lalatovića nisu uspeli da nastave niz od tri uzastopne pobede.
 
Lalatović je u finišu utakmice nakon jedne situacije zatražio prekršaj za svoju ekipu. To se nije dopalo Milošu Milanoviću, glavnom sudiji, pa je pokazao žuti karton šefu stručnog štaba Vojvodine. On je, iznenađen odlukom sudije šutnuo flašu koja se našla na zemlji pored njega.
 
To je drugi remi za obe ekipe u prvenstvu. Vojvodina je druga na tabeli sa 26 bodova, a Čukarički sa istim brojem bodova zauzima treće mesto, ali uz utakmicu manje.
  • shok

    19.10.2019 09:12
    Lepo sam ja rekao da Lalata treba, za njegovo dobro, pre pocetka meca vezati za klupu i zapusiti mu usta.
  • Kuka i motika

    19.10.2019 07:04
    Mirna Bačka
    Svaka čast gostujućoj grupi,bila je brojnija od domaće.
  • Ns 49

    19.10.2019 06:16
    O Lalatoviću kolaju razne priče pa će sad sudije na njemu da istresaju pištaljke.
    Meni se čini da njemu Vojvodina kao tim baš leži i samo da što duže ostane u Novom Sadu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.