Kabel dočekuje sutra Dinamo iz Vranja

Fudbaleri Kabela dočekaće u nedelju, 20. oktobra, na stadionu Proletera, ekipu Dinama iz Vranja, u 15. kolu Prve lige Srbije.
Kabel još uvek čeka da utakmice zaigra na svom stadionu kraj Štranda, a kada će to biti, još uvek nije poznato. Do tada, crveno-crni su na Slanoj bari, sa povremenim ugošćavanjem timova iz ostatka Srbije na "Karađorđu". 
 
Ovog puta, nakon utakmice u Smederevu, koja je ponovo podigla prašinu u srpskom fudbalu, Kabel dočekuje velikog rivala u borbi za Superligu, prošlogodišnjeg učesnika najelitnijeg ranga domaćeg šampionata, vranjski Dinamo. 
 
Sutrašnji gosti Kabela imaju apsolutno isti skor kao Novosađani - šest pobeda, pet remija i tri poraza, ali imaju bolju gol razliku. Ekipa Zorana Vasiljevića sprema se za ovaj meč, koji će ujedno biti i derbi kola.
 
Lome se koplja u Prvoj ligi Srbije oko toga koji tim će izboriti mesto za promociju u viši rang. Metalac je prvi sa 26 bodova, a iza njega su čak tri tima koji imaju po 23 osvojena boda, a to su Grafičar, Dinamo i Kabel. Međutim, ni pozicija ovih timova u vrhu nije sigurna jer petoplasirani i šestoplasirani Novi Pazar i Smederevo imaju 22 boda, sedma Bačka ima 21, a osma Kolubara i deveti Zlatibor imaju po 20 bodova, pa su moguća značajna pomeranja na tabeli iz kola u kolo.
 
Iz tog razloga je Novosađanima važno da na sutrašnjoj utakmici upišu nova tri boda i da ostanu u trci za promociju, tim pre što prvoplasirani Metalac gostuje nezgodnom Novom Pazaru, koji je na svom terenu igra dosta dobro i ima samo jedan upisani poraz kao domaćin.
 
Utakmica između Kabela i Dinama igra se sutra, na stadionu "Proletera", sa početkom u 15 časova.
  • Vasilij Zajcev

    19.10.2019 19:30
    E da Mile, tako cemo
  • Mile

    19.10.2019 18:28
    iz dvojke u keca ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport