Šampioni sigurni protiv Nišlija

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Niš sa 3:1 u setovima, u trećem kolu domaćeg šampionata.
Šampioni sigurni protiv Nišlija
Foto: 021.rs
Nakon kiksa u Subotici i neočekivanog poraza, brzo su se šampioni Srbije doveli u red i upisali novu pobedu u sezoni u kojoj će pokušati da četvrtu godinu zaredom budu državni prvaci.
 
U prvom setu Novosađani su se dosta brzo rezultatski odlepili od protivnika i rutinski priveli set kraju sa 25:18. U drugom setu probudio se i uvek nezgodni protivnik. Iako su domaćini poveli, protivnik se vratio u set i preokrenuo rezultat na 16:12. Uspela je Voša da izjednači, ali nije iskoristila taj nalet i ponovo je Niš uspostavio kontrolu na setu, koji je osvojio 25:22.
 
Bilo je zanimljivo i u trećem setu, koji je posle napete borbe pripao novosadskim domaćinima 26:24. U četvrtom setu Voša je u potpunosti dominirala, pa je meč privela kraju uzimajući poslednji period igre sa 25:17.
 
"Zasluženo smo pobedili. U četvrtom setu smo prikazali najbolju igru, ali je bilo to dobro i u prvom. Važno je da smo posle gubitka drugog prelomili treći set. Posle poraza u Subotici, odgovorili smo na pravi način i pokazali da imamo karakter i kvalitet. Vremenom će to biti sve bolje", poručio je posle meča šef struke Vojvodine Siniša Gavrančić.
 
Posle tri kola Voša je treća na tabeli, a u narednom kolu gostuje prvoplasiranom Radničkom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.