VIDEO: Kabel savladao Dinamo minimalnim rezultatom

Fudbaleri Kabela pobedili su Dinamo iz Vranja minimalnim rezultatom 1:0, u 15. kolu Prve lige Srbije.
Zaslužena pobeda novosadskog tima, iako je rezultat mogao da bude ubedljiviji s obzirom na veliki broj propuštenih prilika igrača u crveno-crnim dresovima. 
 
Krenuli su od samog starta igrači Kabela veoma ofanzivno i imali su nekoliko dobrih šansi. Izglednu šansu imao je Nebo, koji je išao jedan na jedan sa golmanom, ali je napadač promašio čitav gol. 
 
Već od 20. minuta gosti igraju sa igračem manje, pošto je Segun neoprezno startovao Govedaricu, razbivši mu arkadu. Glavni arbitar na meču, Igor Stojiljković, pokazao je direktan crveni karton igraču Dinama. 
 
 
Posle devet minuta Kabel je došao do prvog i jedinog gola. Posle dobre akcije, do lopte je došao Pantelić, koji ju je lepo namestio i potom šutirao u bliži ugao savladaviši Popovića. 
 
I u nastavku meča igrali su fudbaleri Kabela znatno bolje, ali i znatno agresivnije od rivala, pa im je sudija pokazao šest žutih kartona. Pogađali su igrači novosadskog kluba i prečku, imali čistu situaciju jedan na jedan, ali lopta u mreži nije završila po drugi put.
 
Posle 15 utakmica, Kabel je treći na tabeli sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Metalac, ali i prvoplasirani Grafičar, koji ima meč manje. 
 
U narednom kolu, 27. oktobra, Kabel će dočekati Bačku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.