Novosadska liga: Čuružani ostali sa šest igrača na terenu, prekinuta utakmica protiv Jedinstva

Utakmice 12. kola Novosadske lige odigrane su tokom vikenda, a viđena je i nesvakidašnja scena.
Novosadska liga: Čuružani ostali sa šest igrača na terenu, prekinuta utakmica protiv Jedinstva
Foto: 021.rs
Iako su derbi kola igrali TSK i Novi Sad, svakako momenat koji je privukao najviše pažnje dogodio se u Rumenki, gde je Jedinstvo dočekalo Hajduk iz Čuruga.
 
Da prvi tim neće imati problema protiv poslednjeg tima na tabeli, bilo je jasno i pre nego što je utakmica počela. Gosti su u Rumenku došli sa devet igrača. Poveli su domaćini već u prvom napadu preko Mitrovića.
 
A onda su golovi krenuli da se ređaju kao na traci. Do 42. minuta bilo je već 7:0, a mrežu su pogađali Mitrović, Štefek, Vučićević, Berić, Stevanović, Stamenković. Pred kraj prvog dela igre dvojica gostujućih igrača su se požalila na povredu i napustila su igru. Nakon sudijskog zvižduka, još jedan fudbaler Hajduka se požalio na povredu, pa je utakmica automatski prekinuta i ispostavilo se da će publika videti samo 45 minuta fudbala, iako, u svakom slučaju, nije ni vredelo igrati protiv šest igrača na terenu. 
 
Derbi kola igrao se u Temerinu, gde je TSK dočekao Novi Sad. Oba tima se bore za vrh Novosadske lige i nadaju se plasmanu u viši rang. Nakon poluvremena bez golova, u drugih 45 minuta viđena su dva pogotka, po jedan na obe strane. Rezultat 1:1 bio je i ishod kojim je završen susret dva tima.
 
U ovom kolu, osim Jedinstva, nijedan drugi tim nije ostvario ubedljivu pobedu protiv nekog od rivala. Bačka iz Begeča je iznenadila Veternik, koji je propustio priliku da se pobedom protiv nižeplasiranog tima domogne trećeg mesta u šampionatu. Posle 90 minuta rezultat je bio 2:1 u korist Bačke.
 
Nakon tri kola bez poraza, Fruškogorski partizan upisao je šesti poraz u prvenstvu. Bukovčani su išli na duel u Sirig, a domaćin ih je dobio minimalnim rezultatom.
 
U ostalim mečevima igrali su: Omladinac - Tatra 2:2, Futog - Fruškogorac 1:2, Indeks - Šajkaš 1:0, Bačka 1923 - ŽSK 2:1, Petrovaradin - Slavija 0:0. 
 
  
  • hlebadžija

    21.10.2019 12:56
    pekara Trbija
    Hleba i igara tj. fudbala, sve to ukinuti ako želimo neki napredak.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.