KK Vojvodina dovela pojačanja u "minut do 12"

Košarkaški klub Vojvodina iskoristio je vanredni prelazni rok da u klub dovede još trojicu igrača, koji će odmah biti na raspolaganju stručnom štabu.
KK Vojvodina dovela pojačanja u "minut do 12"
Foto: 021.rs
U pitanju su krilni centri, Andrija Simović (24), Enes Latifagić (27), te povratnik u dres Novosađana, centar Ivan Mandić (22). 
 
Simović, koji je visok 207 centimetara, igrao je za Megu, Vršac i Smederevo, dok u Vošu stiže iz Rumunije. Latifagić, krilni centar visok 202 centimetra, u Novi Sad stiže iz sarajevske Vogošće. Mandić, visok 204 centimetra, protekle zime je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Vošom, a sada se vratio u Novi Sad da nosi crveno-beli dres.
 
Sva trojica bi trebalo da ojačaju tim tamo gde je bio najdeficitarniji - ispod obruča, piše Dnevnik.
 
Sastav se, zapravo, tek ovim pojačanjima donekle kompletirao za nastup u Košarkaškoj ligi Srbiji, u kojoj će se posle velike letnje krize, boriti za opstanak. U prva tri kola su poraženi, što i ne čudi s obzirom na to da su igrali bez centara, sa većinom juniora u timu. U međuvremenu u klub je stigao i Muta Nikolić, koji je postao šef stručnog štaba.
 
U narednom kolu, koje se igra u subotu, 26. oktobra, Vojvodina će dočekati ekipu Vršca. Vrščani će biti teški protivnici Novosađanima na Spensu, posle tri kola imaju dve pobede i dva poraza, te se nalaze u središnjem delu na tabeli domaćeg šampionata.
 
Lider Voše na startu prvenstva je Pavel Lobarev sa prosekom od 29 poena po utakmici, dok je u timu Vršca naefikasniji Ljubomir Čampara, sa 18,5 koševa po meču.
 
Utakmica između Vojvodine i Vršca igra se u subotu, sa početkom u 20 časova.
  • need for speed

    25.10.2019 14:38
    @neko
    I još su u prva tri kola poraženi!
  • Novi Sad

    25.10.2019 14:10
    Optimista sam, doveli su to što im je nedostajalo, skockali su čini se dobar tim. Izbrusiće to Socek i dovesti do Super lige!!!
  • neko

    25.10.2019 13:07
    matematika
    "posle tri kola imaju dve pobede i dva poraza" - VRH :)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.