FK Kabel: Nikakva odluka Saveza o kažnjavanju nije stigla do nas, sramota da o tome saznajemo iz medija

Fudbalski klub Kabel oglasio se povodom navoda da su kažnjeni zbog nameštanja utakmice, a kako za 021 kažu, do njih nije stigla nikakva odluka Fudbalskog saveza Srbije.
Oni navode da je sramotno da o takvoj odluci saznaju iz medija, da do njih još uvek nije stigla nikakva zvanična odluka FSS, koja bi potvrdila ili demantovala navode koji su se danas pojavili - da je ovaj tim kažnjen novčano i oduzimanjem 10 bodova.
 
"Do nas nije stigla nikakva odluka Saveza. Ukoliko se ispostavi da su tačni navodi o kažnjavanju koji su se pojavili u medijima, mi ćemo svakako uložiti žalbu i osporićemo takvu odluku. Smatramo da je velika sramota da iz Fudbalskog saveza Srbije izlaze ovakve informacije u medije, a da pre toga nijedan od klubova o kojima se govori nije kontaktiran kako bi im bilo saopšteno o čemu se konkretno radi, odnosno da li su kažnjeni ili ne. Neverovatno je da uprava kluba i igrači o takvim stvarima saznaju na takva način. U narednih nekoliko dana biće sazvana vanredna sednica Upravnog odbora FK Kabel i na njoj će biti doneta odluka o narednim koracima u vezi sa ovim slučajem, o čemu će javnost biti obaveštena", poručuju u Kabelu za 021.rs.
 
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila je da je duel Prve lige Srbije, Smederevo - Kabel bio namešten, nakon što je UEFA zatražila istragu. I jednom i drugom timu oduzeto je 10 bodova, a uz to će Kabel morati da plati 3.000.000 dinara, a Smederevo 2.000.000, a više o razlozima kazne čitajte OVDE.
  • Smederevac

    19.11.2019 23:51
    Zvezda namesta utakmice
    C zvezda u 3 ligu zbog namestanje utakmice protv indjije i td dalje PARTIZAN Beograd
    Sanpuon volivas partizan
  • Gradjanin Voske

    29.10.2019 19:30
    Smetnja
    Poleteo KABEL..... pa mu skresali krila. Valjda se već zna ko mora u Superligu pa da nesmetaju METALCU, ZLATIBORU i NOVOM PAZARU............. da su ova tri tima nešto namestili bio bi TAJAC. Ovako KABEL je samo kolateral.
  • Bosanac

    26.10.2019 10:24
    Murinjo
    Za sve je kriv trener Zoran Vasiljević.Pola utakmica u ligi je namešteno ali ljudi imaju malo pameti pa znaju kako i šta...On je ograničen i za sve kriv.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport