Rasejana Vojvodina remizirala s Javorom na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 2:2 (2:1) protiv ekipe Javora, u 13. kolu Superlige Srbije.
Rasejana Vojvodina remizirala s Javorom na Karađorđu
Foto: 021.rs
Pred oko 2.000 gledalaca na "Karađorđu", strelci za Vošu bili su Veselinović u trećem i Bojić u 44, dok su golove za goste postigli Petković u 19. i Zvekanov u 72. minutu.
 
Voša je u drugom poluvremenu igrala slabije, bez prave ideje u napadu iako je imala nekoliko prilika. Nasuprot tome, gosti su iskoritili jedinu pravu prilku koju su imali u drugih 45 minuta i došli do izjednačujućeg gola.
 
Od tog momenta krenulo je i nesportsko ponašanje gostujućih igrača, koji su koristili svaku priliku da "ukradu" malo vremena kako bi što manji deo utakmice protekao u aktivnoj igri dva tima.
 
Vojvodina je povela već u trećem minutu. Nakon nabačene lopte pred gol Javora, neko od gostujućih igrača ju je izbio van šesnaesterca, ali je ona došla samo do Veselinovića, koji je šutirao i poslao je u dalji desni ugao golmana Lazovića.
 
Javor je mogao da uzvrati već u osmom minutu, kada je Kuveljić prošao po levoj strani i odigrao pas do Petkovića, koji je šutirao sa desetak metara, ali je Rockov odbranio. Međutim, u 19. minutu, Ivanjičani su ipak došli do izjednačenja.
 
Posle kornera koji je izveo Maričić, na drugoj stativi je loptu dočekao Petković i glavom je sproveo u mrežu. Ipak, već pred kraj prvog poluvremena, crveno-beli su opet došli do prednosti. Veselinović je izneo loptu na polovinu rivala i proigrao Stojkovića, koji je sa desne strane uputio oštar pas u peterac, a tamo je na pravom mestu bio Bojić i sa dva-tri metra prosledio loptu u mrežu.
 
U nastavku meča, Vojvodina je imala veći posed lopte i češće napadala, ali u 72. minutu, gosti su još jednom došli do izjednačenja. Zvekanov je iskoristio dobar kontranapad svog tima i preciznim udarcem sa oko sedam-osam metara postigao pogodak za tim iz Ivanjice. Od tog trenutka, Voša je još agilnije pokušavala da dođe do novog gola, ali su se gosti uspešno branili i nisu dozvolili crveno-belima da postignu i treći pogodak na utakmici. Rezultat je ostao 2:2, pa su tako oba tima osvojila po bod.
  • Jovan

    27.10.2019 10:56
    Dva puta vodili ... sramota
  • Liman

    27.10.2019 07:45
    @xy
    A da ti probas da ne lupas? To ce ti biti najtezi zadatak
  • @Banda crvena

    27.10.2019 07:18
    Dopuna
    Skladištar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.