VIDEO: Javor prepreka za Novosađane, savladan Proleter

Fudbaleri Proletera poraženi su na gostovanju Javoru, rezultatom 1:0, u 14. kolu Superlige Srbije.
VIDEO: Javor prepreka za Novosađane, savladan Proleter
Foto: 021.rs
Proleter je u Ivanjici završio niz od pet ligaških utakmica bez poraza, koje su ovaj klub pogurali sa donjeg dela tabele. Taj niz je okončao autogol Balabanovića u 43. minutu meča.
 
Inicijativu u prvom poluvremenu imali su domaćini, koji su ostvarili konkretnije napade i bili stalna pretnja golu novosadskog tima. Ipak, do gola su došli tek u 43. minutu i to greškom gostiju.
 
Nakon ubačaja iz kornera, Balabanović je želeo da izbaci loptu van šesnaesterca, ali je odreagovao nespretno i lopta je završila iza leđa golmana Petrića. 
 
 
U nastavku meča Javor je nastavio sa pretnjama, imao nekoliko izglednih prilika da uveća svoju prednost, ali to nije uspeo. Nasuprot tome, tim sa Slane bare nije imao mnogo šansi, ali one koje je imao bile su odlične i malo je nedostajalo da dođu do izjednačenja. 
 
Najpre je jedan od igrača Proletera, nakon dobre akcije ofanzive Slanobaraca, pobegao odbrani Javora, šutirao snažno, ali se lopta odbila o stativu. U finišu meča, nakon ubačaja, Rušević je odlično šutirao glavom, ali je spreman bio Lazović, koji je dobro intervenisao.
 
Proleter posle 14 odigranih utakmica ima četiri pobede, isto toliko remija i šest poraza, što ga smešta na 11. mesto Superlige. U narednom kolu ovaj tim će na "Karađorđu" ugostiti aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.