Vaterpolisti Vojvodine bez polufinala Kupa Srbije, zaustavljeni u Beogradu

Vaterpolisti Vojvodine ostali su bez polufinala Kupa Srbije, pošto su poraženi u četvrtfinalu od Crvene zvezde sa 17:8.
Vaterpolisti Vojvodine bez polufinala Kupa Srbije, zaustavljeni u Beogradu
Foto: 021.rs
Ubedljivo su Beograđani nadigrali Novosađane za završnicu Kupa Srbije. Da postoje male šanse da Vojvodina uradi nešto na ovom meču bilo je jasno pri vođstvu domaćina od 5:0. Tek u drugoj četvrtini Vojvodina je upisala prvi pogodak, ali je Zvezda na poluvremenu otišla sa prednošću od 7:3.
 
Svoju pobedu su samo potvrdili u poslednja dva perioda igre, u kojima su postigli 10 golova, dok je Vojvodina uspela svega pet puta da zatrese mrežu rivala.
 
Ovogodišnje izdanje Kupa Voša je završila porazom od 17:8. Najefikasniji u redovima Vojvodine bio je Maksimović sa pet pogodoka, a u timu Zvezde Radević, koji je upisao četiri gola.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport