Fudbalere Voše "opekao" poraz od Partizana, protiv "fenjeraša" za nove bodove

Fudbaleri Vojvodine oporavljaju se nakon ubedljivog protiv Partizana u Beogradu, a naredni rival biće im poslednjoplasirani tim na tabeli - Mačva.
Fudbalere Voše "opekao" poraz od Partizana, protiv "fenjeraša" za nove bodove
Foto: 021.rs
Pokušavaju mladi igrači Vojvodine da poraz od crno-belih, rezultatom 4:0, ostave iza sebe i da se okrenu predstojećim utakmicama u kojima će morati da pobeđuju ne bi li održali bodovnu razliku u odnosu na Partizan, koja ih drži na trećem mestu Superlige. Da su kojim slučajem Vošini prvotimci slavili na JNA, tim Nenada Lalatovića bio bi čak sedam bodova ispred Partizana. Ipak, realnost je drugačija, pa im sada Partizan diše za vratom sa samo jednim bodom zaostatka.
 
"Mislim da smo u dobrom sastavu izašli na teren protiv Partizana, ali realno gledano, oni su ipak bolja ekipa od nas. Možda baš nije trebalo i nismo smeli da primimo toliko golova, ali više od poraza svakako nismo zaslužili", kaže Miodrag Gemović, koji je dobio šansu u utakmici protiv Partizana. 
 
Nedavni visok poraz od Partizana pogodio je i Gemovićevog saigrača, mladog Marka Đurišića, koji se ove sezone nametnuo kao jedan od standardnih prvotimaca.
 
"Ako se pogleda naš učinak u prethodnom periodu, mislim da nismo toliko u krizi rezultata, ali svakako jesmo u krizi igre u poslednja tri-četiri kola. To se videlo i protiv Partizana, gde smo jako loše ušli u utakmicu, potom nas je presekao onaj penal i kasnije nismo uspeli da se vratimo u meč. Generalno gledano, svi smo vrlo loše odigrali tu utakmicu", kaže on.
 
Na ruku Vojvodini ide i to što će u narednoj utakmici, koja se igra u subotu, snage odmeriti sa poslednjim timom u ligi, koji je u prošlom kolu iznenadila drugoplasirani Čukarički, protiv kojeg su remizirali. U pitanju je tim koji igra dosta čvrsto na svom terenu, ali nedovoljno čvrsto da se izbori za pobede. Međutim, rivali se namuče pa su ove sezone do bodova u Šapcu dolazili s minimalnim rezultatima.
 
Prošle sezone u dresu Mačve nastupao je upravo Gemović, koji kaže da je u pitanju nezgodan tim.
 
"Mačva je ekipa za koju znam kako diše. Iako su poslednji na tabeli, to je vrlo nezgodan tim. Nas je 'opekao' ovaj poraz od Partizana i zato verujem da ćemo sa mnogo više energije i u najjačem sastavu ući u ovaj meč, te da ćemo prethodno igru Mačve vrlo precizno analizirati. U svakom slučaju, ići ćemo na pobedu i ja iskreno verujem da ćemo je i ostvariti", navodi Gemović.
 
I Đurišić je jedno vreme nosio dres Mačve, ali se nije mnogo naigrao. 
 
"Iz pretprošle sezone, kada sam ja igrao za Mačvu, u timu je ostalo možda pet-šest standardnih igrača. Ove sezone su u krizi i trenutno su poslednji na tabeli, ali bez obzira na to, Mačva veoma dobro igra kod kuće i na svom terenu stvara mnogo šansi. Očekuje nas teška utakmica i sigurno nam neće biti lako da dođemo do pobede, ali verujem da ćemo smoći snage da ostvarimo trijumf i tako ponovo započnemo seriju dobrih rezultata", zaključuje Đurišić.
 
Utakmica između Vojvodine i Mačve igra se u subotu, u 14 časova.
  • Licemerno

    07.11.2019 16:13
    Ko se javlja
    Jadni ste i to ste pokazali.. Neceti vi nikad dobiti blizance..
  • dek

    07.11.2019 14:55
    igara dajte
    Evo ga opet, hleba i igara i pomalo fudbala, jeb'o vas fudbal i klovnovi koji pimplaju za milione, a ti narode radi za 300 eura!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.