Odbojkaši Vojvodine se bore za snove o Ligi šampiona, sutra protiv Arkade

Odbojkaši Vojvodine dočekaće sutra u Maloj sali Spensa ekipu Arkade iz Galacija, u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Odbojkaši Vojvodine se bore za snove o Ligi šampiona, sutra protiv Arkade
Foto: 021.rs
Prvaci Srbije se nalaze u teškoj poziciji, pošto su u prvom meču u Rumuniji poraženi sa 3:0 u setovima. Ipak, u redovima crveno-belih veruju da je to samo korak nazad kao zalet za mnogo bolju partiju. 
 
Pre same konferencije za medije, Upravni odbor zajedno sa stručnim štabom imao je sednicu koja je trajala više od sat i po vremena, detaljno su prošli kroz sve planove, a predsednik kluba Dragoljub Zbiljić kaže da je jako važno da svi i dalje imaju jedinstven stav, a to je vera u uspeh i prolazak u grupnu fazu Lige šampiona.
 
"Ne potcenjujemo protivnika, to je dobar tim, ali očekujemo pobedu. Pozivam Novosađane da napunimo malu salu Spensa, da time pružimo dodatnu energiju. Treba nam jako ta podrška. Očekujem i naše veterane, koji su i do sada znali da nas podrže, zatim naše mlađe igrače, polaznike akademije, sve ljude dobre volje i energije. Želim da kao tim, klub i grad pokažemo da nam je mesto u elitnom evropskom takmičenju", poručuje Zbiljić.
 
Šef stručnog štaba Siniša Gavrančić svestan je da je pred igračima i stručnim štabom zaista važan duel.
 
"Ovo je jedan od onih velikih mečeva. Posle negativnog rezultata u Rumuniji svi sa ogromnom željom očekujemo da pokažemo da možemo mnogo bolje, da u sjajnoj atmosferi od početka do kraja igramo borbeno i motivisano. Naravno, jednako je važno da budemo mirni i skoncentrisani. Najvažnija je naša strana terena i to šta ćemo mi da pokažemo", navodi Gavrančić.
 
Sportski direktor državnog prvaka Slobodan Boškan je optimista pred sutrašnji revanš protiv Rumuna. On kaže da protivnik ima kvalitet, ali da ga ima i Vojvodina, te da će pred svojom publikom pokazati koliko ovaj tim zaista može.
 
"Treba da tokom cele utakmice nametnemo naš ritam, da odigramo čvrsto, odbojkaški kvalitetno. Biće teško, ali uz naše navijače verujem da možemo do pobede, a onda preko zlatnog seta i do sledećeg kruga", poručuje Boškan.
 
Utakmica između Vojvodine i Arkade igra se sutra, sa početkom u 17:30 časova
 
Ulaz je besplatan, ali će svi posetioci, ljubitelji odbojke i navijači, imati prilike da umesto za kartu, doniraju novac u humanitarne svrhe. Na ulazu kod tribina, kao i na parteru biće postavljenje kutije za pomoć šestogodišnjem Kosti Petkoviću iz Veternika, koji boluje od leukemije, a novac mu je potreban za lečenje u Italiji. Svi detaljniji podaci o Kosti, bolesti, lečenju i akcijama mogu se naći na fejsbuk stranici "Sa Kostom do pobede".
 
Oni koji žele, pomoć mogu uplati i na sledeće račune:
 
Credit agricole Srbija AD, Novi Sad, dinarski račun: 330-1500106066430-53 rsd, devizni račun: 330-1530202638670-67 eur, swift MEBARS22, iban RS35330153020263867067 (Kosta Petković, Ulica Marte Jorgović 22, Veternik).
  • Novosadjanin

    15.11.2019 00:00
    o čemu
    Zbiljić je izgleda malo ZBUNJIĆ.O kakvoj podršci NAŠE AKADEMIJE govori.Vojvodina nema ni pionirsku ekipu,NEMA NOVOSADSKE DECE a kamoli akademiju.Postali ste SNS ekipa,perete pare kroz dovođenje Beogradskih i igrača sa strane,našu decu terate ali su Vam dobri iz R.Srpske.C.Gore i matori tipa Nikić.To više nije klub za ponos NAVIJAČA i GRADA.
  • Liman

    12.11.2019 17:28
    Idemo dalje
    Ajmooooo Vošo do lige šampiona

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport