Kuglaši Vojvodine sigurni protiv Spartaka za prvo mesto na tabeli, u narednom kolu po titulu jesenjeg prvaka

Kuglaši Vojvodine nastavili su sa uspešnim partijama u Superligi, pošto su u osmom kolu savladali Spartak sa 6:2 (3407:3264).
Do ovog kola novosadski i subotički tim delili su prvo mesto, ali sigurnom pobedom Voša je uspela da izbije na prvu poziciju Superlige, gde je u stopu prati Kragujevac.
 
U prvom bloku Baranj je načeo meč za Vošu. U duelu protiv Vekića gubio je sa 2:0, ali je sigurni kuglaš u crveno-belom dresu uspeo da se potpuno vrati u duel i izjednači na 2:2. Potpuno je preokrenuo rezultat Čongor Baranj i uz 40 čunjeva prednosti doneo je prvi igrački poen Voši. Drugi duel prvog bloka ponudio je zanimljivu partiju Kresovića i Jokovića. Igrao je Kresović odlično, ali je Joković bio izuzetan, pa je Subotičanima doneo prvi igrački poen.
 
 
Kurjakov i Simović bili su ubedljivi u dresu Vojvodine protiv svojih protivnika. Kurjakov je savladao Dojića sa 4:0 u setovima, dok je Simonović sa 606 oborenih čunjeva poneo epitet igrača utakmice i još jednom pokazao da je od osvajanja pojedinačnog prvenstva Srbije do danas – u odličnoj formi. Nakon drugog odigranog bloka, krajni epilog utakmice svima prisutnima na kuglani "Spens" bio je jasan – bodovi ostaju u Novom Sadu.
 
U trećem bloku kuglaši Vojvodine mogli su da igraju rasterećeno i slavodobitno. Juhas je osvojio tri seta za Vošu, a potom ga je zamenio Relota, koji je priveo kraju duel sa Perom i Slavenom Skenderovićem, nakon čega je Voša upisala svoj igrački poen. Počasni poen za Spartak upisao je Aleksandar Stojšić, koji je dobio Dragana Gajina na konto oborenih čunjeva.
 
  
 
"Još jednom se pokazalo u dosadašnjem delu prvenstva da sve ekipe koje gostuju na kuglani 'Spens' teško mogu da napuste Novi Sad sa dva boda. Kuglana 'Spens' postaje neosvojiva tvrđava za sve superligaške ekipe. Naša ekipa, nije doživela poraz na domaćoj kuglani još od sezone 2017/18", poručuju u KK Vojvodina.
 
U 9. kolu, ujedno i poslednjem u jesenjem delu šampionata, Vojvodina će imati priliku da pobedom protiv Rudara u Smederevu osvoji titulu jesenjeg prvaka. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport