Mirko Topić pozvan u mladu reprezentaciju, Tumbaković računa na Rockova

Vezista Vojvodine Mirko Topić pridružiće se svojim saigračima Ranku Veselinoviću i Mladenu Devetku, u mladoj reprezentaciji Srbije.
Mirko Topić pozvan u mladu reprezentaciju, Tumbaković računa na Rockova
Foto: 021.rs
Osamnaestogodišnji Topić dobio je naknadno poziv selektora Ilije Stolice, koji je vodio Vošu u sezoni 2017/18. Stolica na Topića, kao i na Veselinovića i Devetka, računa na utakmicama protiv Estonije i Rusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 
 
Na spisku A selekcije našao se ponovo i Vošin golman Emil Rockov, koji je debitovao na prijateljskom meču protiv Paragvaja. Tumbaković na Rockova računa na utakmicama protiv Luksemburga i Ukrajine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
 
"Izuzetan je osećaj biti pozvan u reprezentaciju svoje zemlje, jer to je neki cilj kojem težiš od momenta kada počneš da se baviš fudbalom. Mislim da ne postoji nijedan igrač koji ne bi voleo da bude makar blizu nacionalnog tima. Takođe, poziv da branim za Srbiju doživljavam kao svoj lični uspeh, ali istovremeno i kao kolektivni uspeh ekipe Vojvodine, jer su mi saigrači svojim igrama pomogli da dođem do izražaja. Takođe, rezultatima iz ove sezone smo pokazali da smo jedan ozbiljan tim", poručio je Rockov.
 
Utakmica između Srbije i Luksemburga igra se večeras u Beogradu, sa početkom u 20:45 časova, dok se utakmica protiv Ukrajine igra 17. novembra.
 
Ukoliko bi "Orlovi" ostvarili pobede u oba ova susreta, a Portugal kiksnuo u susretu sa Litvanijom ili Luksemburgom, Srbija bi izborila plasman na Evropsko prvenstvo.
  • kao i tata

    14.11.2019 14:24
    velemajstor
    respect!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport