VIDEO: Kabel i Zlatibor podelili bodove na "Karađorđu"

Fudbaleri Kabela igrali su nerešeno, 0:0, protiv Zlatibora, u 20. kolu Prve lige Srbije.
VIDEO: Kabel i Zlatibor podelili bodove na "Karađorđu"
Foto: 021.rs
Donedavno dva tima iz samog vrha tabele susreli su se na "Karađorđu" i odmerili snage. Kabel, koji je zbog oduzimanja bodova značajno pao na tabeli, bio je bolji u susretu protiv tima iz Čajetine.
 
Terensku inicijativu igrači novosadskog kluba nisu uspeli da pretvore u pogodak, a imali su izglednih prilika za to. Već u prvom pravom napadu pogodili su stativu, a u još nekoliko puta su pripretili Čupiću.
 
Ipak, izabranici Zorana Vasiljevića na stadionu Vojvodine izvukli su samo bod i pali na 10 mesto u Prvoj ligi Srbije.
 
Crveno-crni neće imati mnogo vremena da očajavaju, jer ih već za vikend očekuju gostovanje Žarkovu. Žarkovo ima samo dva boda više od Kabela i pobeda za novosadski klub značila bi pomeranje ka vrhu tabele, kojem ekipa sa Limana teži.
 
  • >>Firma

    20.11.2019 07:18
    Plaćenici sada tezgare...
    Ako ne curi, barem kaplje ako zarada nije velika, ipak nije zanemariva. Žalosno je da se Kabel spustio toliko nisko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport