Novonaseljska Mladost druga na polusezoni u Vojvođanskoj ligi Jug

Fudbaleri Mladosti sa Novog naselja nisu uspeli da se izbore za prvo mesto na kraju jesenjeg dela šampionata, pošto su na svom terenu remizirali protiv Borca iz Šajkaša, rezultatom 1:1.
Novonaseljska Mladost druga na polusezoni u Vojvođanskoj ligi Jug
Foto: 021.rs
Gosti su na Novom naselju prvi stigli do vođstva nakon nespretne reakcije odbrane Mladosti. Nakon što su postigli gol povukli su se i Mladost je imala inicijativu tokom čitavog meča. Pokušavali su da napadaju, ali nedostajala im je realizacija u finišu.
 
U drugom poluvremenu krenuli su još ofanzivnije igrači Mladosti i došli do izjednačujućeg gola, ali posle toga nisu imali konkretne akcije kojima bi ugrozili gol rivala iz Šajkaša. 
 
Da su ostvarili pobedu na svom terenu Mladost bi bila jesenji prvak Vojvođanske lige Jug, ali su to propustili zbog remija, ali i zbog ubedljive pobede Podrinja nad Crvenom zvezdom sa Najlona. I Mladost i Podrinje imaju po 33 boda, ali bolju gol razliku, za samo dva gola, ima tim iz Mačvanske Mitrovice, pa su oni izbili na prvo mesto četvrtog ranga takmičenja u domaćem fudbalu.
 
Na vrhu Vojvođanske lige Jug nalaze se Podrinje, Mladost i Sloga iz Erdevika, dok su na začelju Jugović, Crvena zvezda, Jadran.
  • Slaninar

    25.11.2019 17:36
    Mladost
    Da li ce i Mladost da igra na Karadjordju kao i Proleter i Kabel i Juzna Backa i Spartak?
  • daxns

    25.11.2019 15:36
    Mladost je sa Satelita!
    Da sam ovo pročitao na drugom mestu bilo bi me briga, ali mi Novosađani moramo poznavati delove grada. Mladost je sa satelitske strane bulevara Jovana Dučića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.